OptiBean Touch wint iF Design Award!

OptiBean Touch wint iF Design Award!

De Animo OptiBean Touch (Eden Bean 3) heeft een prestigieuze iF DESIGN AWARD gewonnen, een wereldberoemde designprijs.

De OptiBean Touch kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met o.a. zijn strakke lijnen en hoogwaardige afwerking. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen. De evaluatie criteria zijn innovatie en uitwerking, functionaliteit, esthetisch ontwerp, duurzaamheid en positionering.

Lees meer

Toonaangevend op de markt voor klimaatmaatregelen

Toonaangevend op de markt voor klimaatmaatregelen

Via het CarbonNeutral®-programma helpt Eden Springs duizenden Europese klanten met het invoeren van maatregelen tegen klimaatverandering.

Eden Springs International, Europa's toonaangevende leverancier van water- en koffieapparaten voor werkplekken, heeft sinds 2010 al ruim 141.000 ton CO2 gecompenseerd - wat overeenkomt met meer dan 1,4 miljoen economyclass vliegreizen van Londen naar Berlijn, of ruim 16.500 keer de aarde rond met de auto.

Lees meer

Storm, de nieuwe koeler van Eden, verandert onze visie op bronwaterkoelers

Storm, de nieuwe koeler van Eden, verandert onze visie op bronwaterkoelers

In het tweede halfjaar van 2017 introduceerde Eden de eerste voorbeelden van de nieuwe waterkoeler Storm. Storm is een unieke bronwaterkoeler met een onderscheidend voordeel: de waterfles wordt in een kast onder de machine geplaatst. Bij Storm hoeft u geen zware waterflessen meer op de waterkoeler te tillen.

Hoge technische en hygiënische standaard

Lees meer

Dit kan gebeuren als u op uw werk te weinig water drinkt

Dit kan gebeuren als u op uw werk te weinig water drinkt

Uw slapen kloppen, uw keel en lippen voelen droog aan en de stem van uw collega klinkt steeds irritanter. Herkent u dat? Wat u en veel anderen ervaren, zijn duidelijke tekenen van uitdroging en dat kunt u eenvoudig tegengaan – door het drinken van een paar extra glazen water. Gemakkelijk toegankelijk water op de werkplek kan u op weg helpen.

Lees meer

De liefde tussen koffie en werk

De liefde tussen koffie en werk

De sterke band tussen koffie en werk is een fundamenteel onderdeel van onze moderne samenleving en vormt de eigenlijke kern van het arbeidsleven van vandaag. Medewerkers die op zoek zijn naar wat smakelijks om hun werkdag compleet te maken, hebben de voordelen van een goede kop koffie ontdekt en vertonen maar weinig tekenen dat ze willen stoppen met hun koffieconsumptie. We weten dat koffie en werk een eeuwigdurende liefdesgeschiedenis vormen – maar wat is hun oorspronkelijke geschiedenis en wat maakt deze liefde eigenlijk zo groot?

Lees meer

EDEN SPRINGS KOOPT 100% HERNIEUWBARE ENERGIE IN

100% hernieuwbare energie
100% Hernieuwbare energie

22 mei 2017 - Eden Springs koopt nu voor al zijn 17 locaties in Europa energie in uit hernieuwbare bronnen, waaronder wind- en zonne-energie. 

Als toonaangevend Europees leverancier van waterkoelers en koffieoplossingen voor op kantoor heeft Eden Springs meerdere vergaande klimaatdoelen gesteld en bereikt. Sinds 2010 levert Eden CarbonNeutral®-oplossingen voor water en koffie aan zijn klanten in negen landen. In het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland is Eden tevens een gecertificeerd CarbonNeutral®-bedrijf.

Lees meer

Madagassische cacao

Madagassische cacao
Madagassische cacao

We hebben het deze week al gehad over thee en koffie. Daarom lijkt het ons goed om af te ronden met ons andere favoriete onderwerp: cacao! Vandaag maken we een reis naar het eiland Madagaskar en de kleine maar hoogwaardige cacao-industrie.

Een ingemaakte geschiedenis

Lees meer

Suiker

Suiker
Over suiker

Vandaag kijken we op de blog naar die reeds lang bekende, maar steeds meer verguisde favoriete stof: suiker. De vraag is: is er een gezonde variant mogelijk? Om een lang verhaal kort te maken: nee, niet echt. We kunnen echter wel zeggen dat er gezondere varianten zijn die, als onderdeel van een evenwichtig dieet, mogelijkheden genoeg bieden voor heerlijke traktaties. Wat zijn dat voor verschillende soorten suiker?

Suikerriet en suikerbieten

Lees meer

10 REDENEN WAAROM WE ZO VAN KOFFIE HOUDEN

10 REDENEN WAAROM WE ZO VAN KOFFIE HOUDEN

1.    Koffie is een natuurproduct Koffie is een geweldig natuurproduct en kan in zijn puurste vorm worden gedronken, bijvoorbeeld als een espresso of een gewoon kopje koffie. Het zit boordevol antioxidanten en gunstige voedingsstoffen die goed zijn voor de gezondheid. Bovendien bevat het de volgende vitaminen: niacine (vitamine B3) en magnesium, riboflavine (vitamine B2), pantotheenzuur (vitamine B5) en zelfs mangaan en kalium.

Lees meer

Gezonde snacks om te eten tijdens je werk

 Een handvol amandelen
Probeer onze tips voor gezonde snacks op het werk eens uit

Wanneer halverwege de ochtend de hongerklop toeslaat, of wanneer je in de middag last krijgt van een middagdip, pak je dan een gezond tussendoortje om jezelf op te peppen en je maag te vullen? Of grijp je naar zoete snacks en drankjes voor die snelle suikerkick die alweer snel omslaat in een nieuwe energiedip? Verstandig snoepen op het werk geeft je niet alleen nieuwe blijvende energie, maar zorgt ook voor een betere concentratie en focus. Bovendien past een gezonde snack bij een gezonde levensstijl. Probeer onze tips voor gezonde snacks op het werk eens uit.

Lees meer

Pages