Wagen (0)

Ga naar aanbieding

BLOG

Madagassische cacao

2016-11-23 12:45:36

We hebben het deze week al gehad over thee en koffie. Daarom lijkt het ons goed om af te ronden met ons andere favoriete onderwerp: cacao! Vandaag maken we een reis naar het eiland Madagaskar en de kleine maar hoogwaardige cacao-industrie.

Meer

Suiker

2016-11-23 12:41:27

Vandaag kijken we op de blog naar die reeds lang bekende, maar steeds meer verguisde favoriete stof: suiker. De vraag is: is er een gezonde variant mogelijk? Om een lang verhaal kort te maken: nee, niet echt. We kunnen echter wel zeggen dat er gezondere varianten zijn die, als onderdeel van een evenwichtig dieet, mogelijkheden genoeg bieden voor heerlijke traktaties. Wat zijn dat voor verschillende soorten suiker?

Meer

Een nieuwe klant! U een dag op stap!

2016-11-22 10:28:56

Bent u op het moment een tevreden Eden springs klant en kent u bedrijven die ook behoefte hebben aan onze dienstverlening? Meld het ons! Op het moment dat de door u aan gedragen contact persoon *klant wordt bij Eden Springs ontvangt u een Pluim t.w.v €100,-!

Meer

Eden klant aan het woord

2016-09-14 11:58:24

Wij zijn een rozenverwerkingsbedrijf werkzaam op veiling Flora Holland Aalsmeer. 11 jaar geleden begonnen met 2 productielijnen en 5 medewerkers; maar als snel hard gegroeid. Aantal medewerkers groeide gestaag; dus ook de vraag naar capaciteit van de machines die die werkers moesten voorzien van een bak koffie of thee.

Meer

10 REDENEN WAAROM WE ZO VAN KOFFIE HOUDEN

2016-08-18 09:31:02

10 REDENEN WAAROM WE ZO VAN KOFFIE HOUDEN 1. Koffie is een natuurproduct Koffie is een geweldig natuurproduct en kan in zijn puurste vorm worden gedronken, bijvoorbeeld als een espresso of een gewoon kopje koffie. Het zit boordevol antioxidanten en gunstige voedingsstoffen die goed zijn voor de gezondheid. Bovendien bevat het de volgende vitaminen: niacine (vitamine B3) en magnesium, riboflavine (vitamine B2), pantotheenzuur (vitamine B5) en zelfs mangaan en kalium. 2. Koffiearoma Je houdt van de geur van koffie of niet. Ik vind het in ieder geval heerlijk. Het doet mij denken aan mijn kindertijd. Zo kon ik vroeger bij ons in de stad uren door de winkelruit van een ambachtelijke koffiebranderij turen om te zien hoe ze de koffiebonen mengden en brandden. Dat rook zo lekker, ondanks het feit dat ik op die leeftijd nog nooit koffie had geproefd. En zelfs al had ik dat gedaan… destijds zou ik dat nooit lekker hebben gevonden. Wat kan er toch veel veranderen!

Meer

Pickwick ROOIBOS VANILLA ICE(D) TEA

2016-07-28 14:18:13

Een rijke rode rooibos met een subtiele hint van heerlijke vanille voor een zachte, natuurlijke smaak.

Meer

Met een glas water werk je beter

2016-07-21 09:20:36

Water is gezond voor je. Dat weten we waarschijnlijk allemaal. Maar hoeveel water is echt goed? Wat gebeurt er wanneer je er te weinig van binnen krijgt? En hoe zit het met de koffie-mythe? Inclusief 3 tips om op een makkelijke manier meer water op je werk te drinken. Gelukkig leven we in een land waar water gewoontegoed is. We hebben er (meer dan) genoeg van, dat is zeker. Genoeg drinken blijft echter een uitdaging, zeker op het werk. Een glaasje water naar binnen werken staat vast niet bovenaan je takenlijst en schiet er vaak al gauw bij in wanneer je druk bezig bent. Zonde, want eigenlijk zou water drinken wel bovenaan die lijst van vandaag moeten staan. En blijven staan. Weten waarom?

Meer

10 x fruitwater

2016-07-15 12:11:00

Water eens afwisselen? Het is lekker fris en een perfecte manier om vooral op de warme dagen je vochtbalans op pijl te houden. Gemiddeld heb je zo’n 1,5 tot 2 liter water per dag nodig. Met de onderstaande combinaties is het dubbel genieten tijdens de warme dagen.

Meer

Hoe bouw ik een betere relatie op met mijn klant?

2016-06-08 11:29:11

Heb je er ooit wel eens over nagedacht hoe je een betere relatie opbouwt met je klant? Hier 5 tips van onschatbare waarde… Voor een succesvol en winstgevend bedrijf is het opbouwen en onderhouden van een goed klantcontact van essentieel belang. Het smeden van een goede band met jouw klant betaalt zich in de toekomst dubbel en dwars terug in de vorm van aanbevelingen en nieuwe opdrachten naar aanleiding van een positief contact in het verleden. Hieronder een aantal tips ter inspiratie voor jou of je collega’s om samen te streven naar een goede klantrelatie en daar voordeel uit te halen. 1. Netwerken, netwerken en nog eens netwerken! Een goed netwerk is cruciaal wanneer je zaken doet. Het ontwikkelen en opbouwen van steeds maar weer nieuwe netwerken is een langetermijninvestering waaraan je hard moet werken. Elk contact dat je hebt zou een potentiële klant kunnen zijn of nieuwe klanten kunnen opleveren. Jouw netwerk kan uit iedereen bestaan; van huidige collega’s tot vrienden van de familie en iedereen daar tussen in. Wanneer je waarde hecht aan de relatie met je contacten, zal dat zich terugbetalen en leiden tot nieuwe opdrachten.

Meer

Baanbrekende uitvinding van plantbare koffiebekers

2016-05-31 14:14:49

Deze maand vindt zowel World Water Day als Earth Hour plaats. Er is dus geen beter moment om na te denken over wat we kunnen doen voor het behoud van onze planeet. Ondanks de toename van het aantal mensen dat recyclet, blijft de hoeveelheid afval die op vuilstortplaatsen terecht komt een ernstig probleem, en wegwerpkoffiebekers vormen een grote boosdoener.

Meer
1 - 10 of 23
Eerste | < Vorige | Volgende > | Laatste
© 2017 Eden Springs All Rights Reserved.
Wagen (0)
Advies op maat