Leidingwaterkoeler

Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Sycreon
Vermaat
Polaris te koop voor slechts €395

Polaris leidingwaterkoeler tafelmodel

✓ Leidingwaterkoeler
✓ Design tafelmodel
✓ Koud en kamertemperatuur
✓ Makkelijk aansluitbaar
✓ Geheel vrijblijvende offerte
✓ Snelle levering
Koop deze Kalix vanaf €430

Kalix leidingwaterkoeler voor uw kantoor

✓ Leidingwaterkoeler
✓ Robuust toestel
✓ Optie lekker bruiswater
✓ Makkelijk aansluitbaar
✓ Geheel vrijblijvende offerte
✓ Snelle levering

Voordelen van onze waterleidingkoeler?

Ongelimiteerd water

Ingebouwde waterkoelers zorgen voor een onbeperkte hoeveelheid water. Het helpt u om uw uitgaven maandelijks onder controle te houden.

Puur water

Met de meest geavanceerde technologie van onze machines en filtersystemen zorgen we voor vers, zuiver, heerlijk smakend water op uw werkplek.

Stylish & modern assortiment

Onze modellen bieden meerdere soorten water, waaronder warm, koud en bruisend, en bieden u de flexibiliteit om het gewenste water te kiezen.

Professionele levering & installatie

De installatie wordt uitgevoerd door onze professionele technici, het is snel en probleemloos, op een datum en tijd die u schikt.

Filtertechnologie van hoge kwaliteit

Onze waterkoelers met aansluiting op de waterleiding - bieden u gezuiverd leidingwater: deeltjes en schadelijke stoffen die met het leidingwater meegevoerd worden, net als overmatig chloor, bacteriën, vuil, geurtjes en smaakjes worden geëlimineerd. Verkrijgbaar als staand model of als tafelmodel.

Onbeperkt water - rechtstreeks uit de kraan

Met een leidingwaterkoeler kunt u op ieder moment van de dag genieten van drinkwater, zonder dat u flessen nodig heeft. Het water komt rechtstreeks uit de leiding en wordt gefilterd. Ideaal voor veelvuldig verbruik.

Onze klantenservice

Iedereen moet kunnen rekenen op een individuele allround service. Wij bieden u direct, stipte en snelle levering via ons landelijke netwerk van servicelocaties. Onze klanten verdienen betrouwbare service! We maken uw dagelijkse leven graag makkelijker.

Eden biologische beker

Verantwoord drinken - bijvoorbeeld met de Eden-beker. Dit is een 100% biologisch afbreekbare en composteerbare kartonnen beker die is gecertificeerd door Seedling® en OK compost INDUSTRIAL®. Doe mee aan de groene revolutie, GO BIO!

Filter
Leidingwater
Klantenservice
Accessoires
Een prachtig ontworpen tafelwaterdispenser

Een prachtig ontworpen tafelwaterdispenser voor uw werkplek

De BIBO waterdispenser biedt u direct heet en koud water, verbetert de productiviteit van het personeel, vermindert het energieverbruik en voorziet het personeel van heerlijk smakend, gefilterd water.

Haal vandaag nog een BIBO voor uw werkplek
Leidingwaterkoeler voordelen edensprings

Voordelen van leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs hebben we waterkoelers met leidingwater die kunnen worden aangesloten op de waterleiding. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment gebruikmaken van koud en zuiver water. De belangrijkste voordelen van dit soort dispensers zijn: 

 • Snelle en eenvoudige installatie, die wordt uitgevoerd door onze technici.
 • Puur en kwalitatief water.
 • Optimale controle over de waterkosten op kantoor. 
 • Zuiveringssystemen om de veiligheid van het water te waarborgen. 
 • Onbeperkt water zonder nieuwe flessen te hoeven kopen.
Offerte aanvraag
leidingwatercooler efficiente water cooler filtersysteem

Bespaar met een efficiënte leidingwaterkoeler

Met waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding houdt u uw maandlasten stabiel. U hoeft geen fleswater meer te kopen, omdat de dispenser direct is aangesloten op de waterleiding van het gebouw. Door het filtersysteem is het water puur en geschikt om te drinken.

schoon drinkwater waterfiltratie edensprings

Schoon drinkwater

Bij Eden Springs leveren we alleen waterkoelers waarbij een kwalitatief hoogwaardige waterfiltratie verzekerd is. Wij nemen ons werk zeer serieus en daarom verbeteren we voortdurend onze productie- en monitoring processen. Wij werken mee aan de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), een door de overheid ingestelde controle die garandeert dat ons water aan de voorgeschreven veiligheidseisen voldoet. 
Daarnaast controleert Kiwa jaarlijks ons logistieke proces door de hygiënische procedures te analyseren. Zo kan de zekerheid worden geboden dat ons bedrijf zich de door het AWCN opgestelde normen houdt. Bij Eden Springs zijn wij in het bezit van de jaarlijkse certificering die garandeert dat wij succesvol door deze controle zijn gekomen en we dus aan de veiligheidsnormen voldoen.

milieubewuste leidingwatercooler

Milieubewuste leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs is het ons streven om de invloed op het milieu te verminderen. Daarom maken wij op een verantwoordelijke manier gebruik van waterbronnen en zetten wij ons altijd in voor het milieu. We compenseren onze CO2-uitstoot van productie tot vernietiging. Ook de uitstoot die wordt gegenereerd tijdens het eerste jaar in uw kantoor is daarbij inbegrepen. Daarnaast zijn we gecertificeerd CO2-neutraal. Dit biedt de garantie dat wij ons inzetten voor het milieu. 

Offerte aanvraag
Een vrouw tekent een contract bij Eden Springs.

Een leidingwaterkoeler kopen of huren

Wilt u kopen of misschien toch huren? Bij Eden Springs kunt u kiezen op welke manier u een leidingwaterkoeler in huis haalt. Wat uw voorkeur ook mag zijn, wij adviseren u graag. Dit kan een lastige beslissing zijn. Denk daarom eerst na over de volgende punten:  

 • Als u de waterdispenser aanschaft, komen er bovenop de kosten van de waterkoeler zelf ook nog kosten voor accessoires, service en onderhoud.
 • Huren is misschien de makkelijkste optie: de waterkoeler wordt gratis geleverd en geïnstalleerd. De huurprijs omvat ook filtersystemen en onderhoud.
Waterkoeler voor verschillende locaties

Leidingwaterkoelers zijn ideaal voor uiteenlopende werkomgevingen.

Geen twee werkomgevingen zijn precies hetzelfde en onze klanten hebben ook allemaal eigen wensen en behoeften. Daarom bieden wij een breed assortiment van leidingwaterkoelers aan, met een optie voor praktisch elke locatie. Kies degene die het beste bij u past.

 • Kantoor
 • Thuis
 • School
 • Kinderopvang
 • Ziekenhuis
Een glas Eden Springs-water.

Eden waterkoelers verwijderen 99% van de bacteriën uit uw water

Onze leidingwaterkoelers zijn uitgerust met verschillende systemen die het water filteren en zuiveren voordat het in uw glas komt. Zo heeft u altijd fris en zuiver drinkwater, vrij van verontreinigingen. Wij maken gebruik van onder meer de volgende filters:

 • UV-filter: een zeer effectieve ontsmetter voor water, die alle ongewenste micro-organismen, schadelijke ziektekiemen en bacteriën uit het drinkwater verwijdert en echt optimaal gefilterd water levert.
 • Koolstoffilter: levert schoon en verfrissend water door chloor, waterstofsulfide en andere substanties te verwijderen.
 • Omgekeerde-osmosefilter: verwijdert perfect een teveel aan opgeloste minerale en organische verontreinigende stoffen.
 • Sedimentfilter: wordt in de markt veel gebruikt om grotere deeltjes te verwijderen zoals vuil, roest, zand, slib en sediment, zodat deze niet in de volgende filterstap terecht komen.

*Houd er rekening mee dat elk van onze producten weer andere filters heeft. Meer gedetailleerde informatie vindt u op de productpagina van het systeem waarin u bent geïnteresseerd.

Waterkoelerservice.

Vereisten voor installatie van een leidingwaterkoeler

Als u een leidingwaterkoeler wilt installeren, moet de locatie voldoen aan enkele vereisten.

 • Toegang tot drinkwater
 • De waterleidingaansluiting dient het liefst op minder dan 5 meter afstand te zijn van de plek waar u de waterkoeler wilt plaatsen.
 • Eén of twee stroomaansluitingen boven de watertoevoer.
 • Voldoende ruimte om de betreffende machine aan te sluiten.