Leidingwaterkoeler
Nu 20% korting op de Kalix Touchless!
Koop €475 of huur €10,70 p.m.
Extra gezuiverd leidingwater
Lauw, koud of heet water
Geïntegreerde bekerhouder

Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Sycreon
Vermaat
Voor elke behoefte een oplossing

Oplossing op maat

✓ GRATIS advies door onze specialisten
✓ GRATIS offerte op maat
✓ Geheel vrijblijvend
✓ Wij nemen contact met u op
Kalix Touchless aanbieding

20% op huur en koop

✓ ​​Volledig contactloos
✓ Kamertemperatuur/ koud/ heet water
✓ Extra hygienisch door slimme filter

Filtertechnologie van hoge kwaliteit

Onze waterkoelers met aansluiting op de waterleiding - bieden u gezuiverd leidingwater: deeltjes en schadelijke stoffen die met het leidingwater meegevoerd worden, net als overmatig chloor, bacteriën, vuil, geurtjes en smaakjes worden geëlimineerd. Verkrijgbaar als staand model of als tafelmodel.

Onbeperkt water - rechtstreeks uit de kraan

Met een leidingwaterkoeler kunt u op ieder moment van de dag genieten van drinkwater, zonder dat u flessen nodig heeft. Het water komt rechtstreeks uit de leiding en wordt gefilterd. Ideaal voor veelvuldig verbruik.

Onze klantenservice

Iedereen moet kunnen rekenen op een individuele allround service. Wij bieden u direct, stipte en snelle levering via ons landelijke netwerk van servicelocaties. Onze klanten verdienen betrouwbare service! We maken uw dagelijkse leven graag makkelijker.

Eden biologische beker

Verantwoord drinken - bijvoorbeeld met de Eden-beker. Dit is een 100% biologisch afbreekbare en composteerbare kartonnen beker die is gecertificeerd door Seedling® en OK compost INDUSTRIAL®. Doe mee aan de groene revolutie, GO BIO!

Filter
Leidingwater
Klantenservice
Accessoires
Een prachtig ontworpen tafelwaterdispenser

Een prachtig ontworpen tafelwaterdispenser voor uw werkplek

De BIBO-waterdispenser biedt u direct heet en koud water, verbetert de productiviteit van het personeel, vermindert het energieverbruik en voorziet het personeel van heerlijk smakend, gefilterd water.

Haal vandaag nog een BIBO voor uw werkplek
Leidingwaterkoeler voordelen edensprings

Voordelen van leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs hebben we waterkoelers met leidingwater die kunnen worden aangesloten op de waterleiding. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment gebruikmaken van koud en zuiver water. De belangrijkste voordelen van dit soort dispensers zijn: 

  • Snelle en eenvoudige installatie, die wordt uitgevoerd door onze technici.
  • Puur en kwalitatief water.
  • Optimale controle over de waterkosten op kantoor. 
  • Zuiveringssystemen om de veiligheid van het water te waarborgen. 
  • Onbeperkt water zonder nieuwe flessen te hoeven kopen.
Offerte aanvraag
leidingwatercooler efficiente water cooler filtersysteem

Bespaar met een efficiënte leidingwaterkoeler

Met waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding houdt u uw maandlasten stabiel. U hoeft geen fleswater meer te kopen, omdat de dispenser direct is aangesloten op de waterleiding van het gebouw. Door het filtersysteem is het water puur en geschikt om te drinken.

schoon drinkwater waterfiltratie edensprings

Schoon drinkwater

Bij Eden Springs leveren we alleen waterkoelers waarbij een kwalitatief hoogwaardige waterfiltratie verzekerd is. Wij nemen ons werk zeer serieus en daarom verbeteren we voortdurend onze productie- en monitoring processen. Wij werken mee aan de HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), een door de overheid ingestelde controle die garandeert dat ons water aan de voorgeschreven veiligheidseisen voldoet. 
Daarnaast controleert Kiwa jaarlijks ons logistieke proces door de hygiënische procedures te analyseren. Zo kan de zekerheid worden geboden dat ons bedrijf zich de door het AWCN opgestelde normen houdt. Bij Eden Springs zijn wij in het bezit van de jaarlijkse certificering die garandeert dat wij succesvol door deze controle zijn gekomen en we dus aan de veiligheidsnormen voldoen.

milieubewuste leidingwatercooler

Milieubewuste leidingwaterkoeler

Bij Eden Springs is het ons streven om de invloed op het milieu te verminderen. Daarom maken wij op een verantwoordelijke manier gebruik van waterbronnen en zetten wij ons altijd in voor het milieu. We compenseren onze CO2-uitstoot van productie tot vernietiging. Ook de uitstoot die wordt gegenereerd tijdens het eerste jaar in uw kantoor is daarbij inbegrepen. Daarnaast zijn we gecertificeerd CO2-neutraal. Dit biedt de garantie dat wij ons inzetten voor het milieu. 

Offerte aanvraag