Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
Oasis fleswaterkoeler voor slechts €180

Indigo waterkoeler: Speciale aanbieding!

✓ Oasis watercooler koud/ kamer
✓ GRATIS 100 Eden Bio-bekers
✓ GRATIS Eden waterfles (18,9 L)
✓ GRATIS hygiëne spray
✓ GRATIS levering
Waterkoeler zonder verplichtingen

Het meest flexibele contract voor bedrijven

✓ Huur of koop nu een flessenwaterkoeler
✓ Flexibel contract zonder vaste looptijd
✓ Gemakkelijk opzegbaar
 waterkoeler kantoor vordelen

Waarom een waterkoeler voor op kantoor? Voordelen

De waterkoeler voor op kantoor die we u bij Eden Springs bieden is de ideale mogelijkheid om werknemers te laten genieten van kwalitatief water op hun werkplek. Als Eden Springs bieden we u een volledige en professionele service met de volgende voordelen: 

  • Puur water op uw kantoor: onze waterdispensers onderscheiden zich door gezuiverd water van hoogwaardige kwaliteit te bieden.
  • Een 100% professionele service: bij Eden Springs pakken wij de service aan bedrijven integraal aan om zo de beste oplossing te bieden voor de waterbehoeften op kantoor.
  • Snelle installatie: wij nemen de eenvoudige installatie van de waterdispenser in uw kantoor op ons en zullen daarbij geen overlast veroorzaken op uw werkplek. 
  • Nationale levering: wij zijn actief in het hele land. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze waterdispenser, wat voor bedrijf u ook heeft.
  • Milieubescherming: werken met Eden Springs is werken aan het beschermen van onze planeet. We maken op een verantwoordelijke manier gebruik van de waterbronnen en zetten ons in voor het milieu. Wij zijn gecertificeerd CO2-neutraal, waarmee we onze CO2-uitstoot compenseren. 
     
 fleswaterkoelers leidingwaterkoelers kantoor

Fleswaterkoelers of leidingwaterkoelers op kantoor

Bij Eden Springs willen we in de behoeften van uw bedrijf voorzien. Daarom heeft u de keuze uit twee soorten waterkoelers. Zo kunt u de dispenser kiezen die het beste past bij uw bedrijf: 

  • Fleswaterkoelers: We bieden u puur bronwater dat is gebotteld in flessen van 18,9 liter. Geniet van koud water of water op kamertemperatuur afkomstig uit de natuurlijke waterbron Mierl'eau in Mierlo. 
  • Waterzuiveringssystemen: Maar als u liever leidingwater van hoogwaardige kwaliteit wilt, kun u ook bij Eden Springs terecht. We bieden leidingwaterkoelers en zuiveringssystemen die het water filteren voor de beste gezondheid. 
edensprings service

Gekoeld water op kantoor als service voor medewerkers en klanten

Water is een belangrijke bron van gezondheid en vitaliteit. De werkdagen van uw werknemers worden hierdoor gezonder en productiever. Daarnaast draagt het water eraan bij dat de werknemers de hele dag actiever en geconcentreerder kunnen zijn. Daarom hebben we bij Eden Springs verschillende watervoorzieningen voor bedrijven. Zo kunt u gebruikmaken van kwalitatief hoogwaardig water in uw werkomgeving. Wij zijn de Europese marktleider wat betreft het aanbieden van water voor bedrijven. Meer dan 800.000 bedrijven hebben hun vertrouwen al in ons gesteld.