Contact Eden

Bij Eden zijn we er om u te helpen. Of u nu een terugkerende klant bent of er een wilt worden, het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen.

Nog geen klant?

Bestaande klant

Klantenservice
Maak verbinding met MyEden om uw account, facturen, kalender, extra bestellingen, enz. te beheren.

Door deze aanvraag te versturen, geeft u Eden Springs Nederland B.V. toestemming om uw gegevens te verwerken voor het doen van een offerte.

Uw gegevens worden mogelijk gedeeld met andere bedrijven die behoren tot de Eden Group en met gegevensverwerkers, binnen of buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Overdracht buiten de EER is gebaseerd op beslissingen over de aanvaardbaarheid of op standaardcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Daarnaast kunt u een beroep doen op uw recht op toegang tot, correctie, verwijdering, uitsluiting of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, en op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens, door een verzoek te sturen naar: info@edensprings.com met vermelding van uw naam en adres voor communicatie- en verificatiedoeleinden en de gegevens die vereist zijn voor verwerking van uw verzoek.

Meer informatie over gegevensbescherming kunt u vinden in ons Privacybeleid: https://www.edensprings.nl/privacybeleid

CAPTCHA
Deze vraag is om aan te tonen dat u een persoon bent om geautomatiseerde spam te voorkomen.
of bel ons 0800 - 9040