Waterfles 10L - SipWell water

print

Vanaf 01 juli 2022 vullen wij onze bidons in Londerzeel (België) bij SipWell. Deze locatie is in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit van ons water nog beter kunnen garanderen.
Om te beginnen is het water van SipWell uit Londerzeel water van kwaliteit. De grond onder onze bottelarij is enorm belangrijk voor het bottelen van ons water. Ons water stroomt daar op 42 meter diepte, dat we zelf oppompen. Het water dat onder onze bottelarij stroomt, wordt beschermd door massieve lagen zware Bartoon-klei / Boomse klei en wordt aangevoerd door waterkerende fijne zandlagen. Deze zandlagen van de “Wemmel-Lede-Aquifer” zuiveren al meer dan honderden jaren het water dat in het Hageland ontspringt. Het water wordt met grote zorg gewonnen uit zes goed beschermde stroomgebieden. Na extractie wordt het water gecontroleerd, gefilterd en gezuiverd tot ons uitgebalanceerde en licht gemineraliseerde Sipwell-water dat iedereen in België kent.

Ons Sipwell-water zit ook in een ecologische verpakking. We bottelen ons water zelf, zodat we reeds gebruikte flessen kunnen hergebruiken. De levensduur van een SipWell-fles is erg lang. Is de fles niet meer (her)bruikbaar? Dan recyclen we ze tot nieuwe. Het bottelen zelf is ook ecologisch.
Hiervoor gebruiken we een van de modernste bottelinstallaties van Europa. Er is geen menselijke factor bij het proces betrokken. Dit stelt ons in staat om hoge hygiënische normen te handhaven tijdens het bottelen. Overigens is het reinigingsmiddel dat we gebruiken om de gerecyclede flessen schoon te maken gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.
Het water is niet alleen lekker en uitgebalanceerd, we voeren ook dagelijks strenge kwaliteitscontroles uit op ons water. Dit gebeurt via interne en externe professionele laboratoria. Zo kunnen we al onze klanten de beste waterkwaliteit aanbieden.

Lekker water van bronkwaliteit
Snelle bezorging
Flessenwaterkoelers
Recyclebaar
  • Voordelen
Voordelen
  • Topkwaliteit water uit Londerzeel (België)
  • Het water in de fles is fris van smaak en past op de waterkoelers van Eden.
  • Water drinken is gezond voor u.
  • Water met een heerlijke, frisse smaak.
  • Gecertificeerd door meerdere instanties.