Waterkoelers Eden Springs

Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
Voor elke behoefte een oplossing

Oplossing op maat

✓ GRATIS advies door onze specialisten
✓ GRATIS offerte op maat
✓ GEEN TIJDSVERPLICHTINGEN
✓ GEEN KLEINE LETTERTJES

Waarom Eden Springs?

Huur of koop waterkoelers

 

We bieden onze klanten de beste service en flexibele oplossingen om aan hun uiteenlopende behoeften te voldoen.

Service & ondersteuning

 

Tevreden klanten hebben onze hoogste prioriteit. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om te helpen.

Professionele levering & installatie

 

Wij bieden onze klanten tijdige, snelle en geplande waterleveringen met een passende frequentie op nationaal niveau.

Een duurzaam bedrijf

 

Lever een positieve bijdrage aan uw ecologische en sociale verantwoordelijkheid met Eden. Dankzij onze oplossingen minimaliseren we de impact op het milieu en compenseren we onze resterende CO2-uitstoot.

Flessenwaterkoelers

Altijd fris kwaliteitswater: er zijn fleswaterkoelers met koud, kamertemperatuur of heet water via een thermostaat. We bieden ook waterkoelers aan met een CO2-functie voor heerlijk bruiswater. Waterkoelers op kantoor nemen weinig ruimte in beslag, u heeft alleen een stopcontact nodig

Leidingwaterkoelers

Eden Springs biedt u waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding zodat u op elk moment van zuiver water kunt genieten. Het filtersysteem zorgt voor non-stop gezuiverd water. Profiteer van maximale kostenbeheersing op kantoor.

Klantenservice

Onze klanten verdienen betrouwbare service! We maken uw dagelijkse leven graag makkelijker. Iedereen die de uitdagingen van werk en het leven van alledag aankan, moet kunnen rekenen op een persoonlijke allround service. Wij bieden u stipte en snelle levering via ons landelijke netwerk van servicelocaties.

Accessoires

Verantwoord drinken - bijvoorbeeld met de Eden Bio-beker. Dit is een 100% biologisch afbreekbare en composteerbare kartonnen beker die is gecertificeerd door Seedling® en OK compost INDUSTRIAL®. Doe mee aan de groene revolutie, GO BIO!

Flessenwaterkoeler
Leidingwaterkoeler
Klantenservice
Accessoires
Verschil tussen fleswaterkoeler en leidingwaterkoeler

Verschillen tussen fleswaterkoeler en filterkoeler

Ons productassortiment omvat zowel waterkoelers met flessen als koelers op de waterleiding, kies wat het beste bij u past! Om de verschillen tussen fles- en waterleidingkoeler te begrijpen, kan u best alle opties grondig vergelijken.

Ontdek meer
Waterkoeler kopen of huren

Waterkoeler kopen of huren?

Bij Eden Springs brengen we het water naar u toe en verbeteren we de vitaliteit van uw gezin of uw werknemers, met producten van uitstekende kwaliteit. Huur of koop de watercooler die het beste aansluit op uw individuele behoeften. Ons streven is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over goede gezondheid en voldoende hydratatie. We take care of you!

Fleswaterkoeler kopen of huren?

Fleswaterkoeler kopen of huren

Wij verspreiden waterkoelers naar kantoren, bedrijven en gezinnen door heel Europa en daarbij streven we ernaar om u te laten genieten van natuurlijk en zeer kwalitatief water. Water is onmisbaar voor de gezondheid, het bevorderen van de concentratie en het energiepijl en een goede leefstijl. Allemaal essentiële factoren voor een positieve en productieve werk- en leefomgeving.

Meer lezen
Leidingwaterkoeler Eden Springs

Leidingwaterkoeler kopen of huren

Met onze dispenser die op de waterleiding is aangesloten heeft u de mogelijkheid om voortdurend van drinkwater te genieten en dat op ieder moment van de dag, zonder daarvoor flessen nodig te hebben. Onze kwalitatieve filters verwijderen schadelijke stoffen, zoals chloor, bacteriën, geuren en smaken, uit het leidingwater en voorzien u van water van uitstekende kwaliteit. Ideaal voor veelvuldig verbruik.

Meer lezen
Waterkoeler voor bedrijven en kantoren

Waterkoeler voor bedrijven en kantoren

Onze watercoolers geven lekker en zuiver water, dat onder kwalitatief hoogwaardige normen is gebotteld. We bieden een snelle installatie en een landelijke leveringsdienst, zodat u op kantoor of in uw bedrijf dagelijks kunt genieten van water met een sterke kwaliteitscertificering.

Meer lezen
Waterkoeler (mini) tafelmodel

Waterkoeler tafelmodel (mini water dispenser)

Bent u op zoek naar een compacte en kleine dispenser? We hebben een tafelmodel watercooler die u op een hoge oppervlakte, zoals een tafel, een kast of het aanrecht kunt plaatsen. Deze optie is perfect voor bedrijven met minder werknemers en kleine kantoren en ook ideaal voor gezinnen. 

Meer lezen
Waterflessen bestellen Eden Springs

Waterkoeler flessen kopen. Water bestellen

Bij Eden Springs is het ons werk om zuiver water van hoogwaardige kwaliteit naar uw werk- of thuisomgeving te brengen. We bezorgen tegenwoordig al bij meer dan 600.000 bedrijven in Nederland. Ons belangrijkste uitgangspunt is het bieden van kwalitatief water dat bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en vitaliteit van uw werknemers en/of gezinsleden.

Wij voldoen ieder jaar aan de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), het voedselveiligheidssysteem dat door de overheid is ingesteld om de optimale veiligheid van onze producten te waarborgen. Daarnaast controleert Kiwa ieder jaar heel ons logistieke proces aan de hand van de normen van het AWCN. Het resultaat hiervan is het behalen van een certificaat dat onze inzet voor de veiligheid en de gezondheid aantoont.

Meer lezen
Waterlevering voor bedrijven

Water op kantoor

We bieden al onze klanten een zeer kwalitatieve service en daarom houdt ons werk niet op wanneer we de waterflessen hebben bezorgd. Wij zorgen ook voor het onderhoud van de dispensers. Ons streven is dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en gaat genieten van het kwalitatief hoogwaardige water op uw kantoor.

Meer lezen
Waterkoeler thuis

Waterkoeler voor thuis

Eden gaat zelfs nog een stapje verder. Naast onze business klanten, leveren we ook aan huis. Geniet van het comfort van een waterkoeler in uw eigen thuisomgeving. Zorg goed voor uw familie en uzelf!

Meer lezen