Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
Koop een Storm cooler voor € 275,-

Speciale aanbieding!

✓ Storm waterkoeler koud/ kamer
✓ Eden 18,9L bronwater: € 9,95 per fles
✓ Bronwater uit locale bron
✓ Gratis levering binnen 5 dagen
Oasis fleswatercooler voor € 149,-

GRATIS bronwater, bekers + hygiëne spray

✓ Oasis watercooler koud/ kamer
✓ GRATIS 100 Eden Bio-bekers
✓ GRATIS Eden bronwater (18,9 L)
✓ GRATIS hygiëne spray
Voor elke behoefte een oplossing

Oplossing op maat

✓ GRATIS advies door onze specialisten
✓ GRATIS offerte op maat
✓ Geheel vrijblijvend
✓ Wij nemen contact met u op

Flessenwaterkoelers

Altijd vers bronwater: er zijn fleswaterkoelers met koud, kamertemperatuur of warm water, via een thermostaat. We bieden ook waterkoelers aan met een CO2-functie. Waterkoelers op kantoor nemen weinig ruimte in beslag, u heeft alleen een stopcontact nodig

Leidingwaterkoelers

Eden Springs biedt u waterkoelers met een aansluiting op de waterleiding zodat u op elk moment van zuiver water kunt genieten. Ze hebben een filtersysteem dat zorgt voor gezuiverd water. Profiteer van maximale kostenbeheersing op kantoor.

Klantenservice

Onze klanten verdienen betrouwbare service! We maken uw dagelijkse leven graag makkelijker. Iedereen die de uitdagingen van werk en het leven van alledag aankan, moet kunnen rekenen op een persoonlijke allround service. Wij bieden u stipte en snelle levering via ons landelijke netwerk van servicelocaties.

Accessoires

Verantwoord drinken - bijvoorbeeld met de Eden Bio-beker. Dit is een 100% biologisch afbreekbare en composteerbare kartonnen beker die is gecertificeerd door Seedling® en OK compost INDUSTRIAL®. Doe mee aan de groene revolutie, GO BIO!

Flessenwaterkoeler
Leidingwaterkoeler
Klantenservice
Accessoires
waterkoeler kopen huren edensprings

Waterkoeler kopen of huren?

Bij Eden Springs brengen we het water naar uw bedrijf toe en verbeteren we de vitaliteit van de werknemers met producten van uitstekende kwaliteit. Huur of koop de watercooler die het beste aansluit op de behoeften van uw kantoor. Ons streven is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de gezondheid en de hydratatie gedurende werktijden. Daar zorgen wij wel voor.

fleswaterkoeler edensprings

Fleswaterkoeler kopen of huren

Wij verspreiden waterkoelers naar kantoren en bedrijven door heel Europa en wij streven ernaar om u te laten genieten van natuurlijk en zeer kwalitatief water in uw werkomgeving. Water is onmisbaar voor het opladen van de energie, het bevorderen van de concentratie en een gezonde leefstijl, allemaal essentiële factoren voor een positieve en productieve werkplek. Wij leveren ook aan particulieren.

Meer lezen
leidingwaterkoeler edensprings

Leidingwaterkoeler kopen of huren

Met onze dispenser die op de waterleiding is aangesloten heeft u de mogelijkheid om voortdurend van drinkwater te genieten en dat op ieder moment van de dag, zonder daarvoor flessen nodig te hebben. Onze filters verwijderen schadelijke stoffen, zoals chloor, bacteriën, geuren en smaken, uit het leidingwater en voorzien u van water van uitstekende kwaliteit. Ideaal voor veelvuldig verbruik.

Meer lezen
waterkoeler bedrijven kantoren

Waterkoeler voor bedrijven en kantoren

Onze watercoolers leveren zuiver bronwater, die onder kwalitatief hoogwaardige normen zijn gebotteld. We bieden een snelle installatie en een landelijke leveringsdienst, zodat u op uw kantoor dagelijks kunt genieten van bronwater met kwaliteitscertificering.

Meer lezen
waterkoeler tafelmodel (mini water dispenser)

Waterkoeler tafelmodel (mini water dispenser)

Bent u op zoek naar een compacte en kleine dispenser? We hebben een tafelmodel watercooler die u op een hoge oppervlakte, zoals een tafel of een kast, kunt plaatsen. Deze optie is perfect voor bedrijven met minder werknemers en kleine kantoren.

Meer lezen
water flessen bestellen edensprings

Waterkoeler flessen kopen. Water bestellen

Bij Eden Springs is het ons werk om zuiver water van hoogwaardige kwaliteit naar uw werkomgeving te brengen. Daarom bezorgen we tegenwoordig bij meer dan 600.000 bedrijven. Ons belangrijkste uitgangspunt is het bieden van kwalitatief water dat bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid in uw werkomgeving en wat ervoor zorgt dat werknemers zich vitaler voelen. 

Wij voldoen ieder jaar aan de Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP), het voedselveiligheidssysteem dat door de overheid is ingesteld om de optimale veiligheid van onze producten te waarborgen. Daarnaast controleert Kiwa ieder jaar heel ons logistieke proces aan de hand van de normen van het AWCN; we hebben daarvoor een certificaat dat onze inzet voor de veiligheid en de gezondheid aantoont.

Meer lezen
water kantoor edensprings

Water op kantoor

We bieden al onze klanten een zeer kwalitatieve service en daarom houdt ons werk niet op wanneer we het bronwater bij de bedrijven hebben bezorgd. Wij zorgen ook voor het onderhoud van de dispensers. Ons streven is dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken en gaat genieten van het kwalitatief hoogwaardige water op uw kantoor.

Meer lezen
waterkoeler thuis edensprings

Waterkoeler voor thuis

Geniet van het comfort van een bronwaterkoeler van Eden in uw eigen huis. Zorg goed voor uw familie en uzelf.

Meer lezen