Waterkoeler zonder verplichtingen

Het meest flexibele contract voor bedrijven

Huur of koop nu een flessenwaterkoeler
Flexibel contract zonder vaste looptijd
Gemakkelijk opzegbaar
Waterapparaat van Eden Springs

Waterapparaat van Eden Springs

Eden biedt u of uw bedrijf de beste oplossing voor puur en gezond water. Onze waterapparaten met fles voor kantoren zijn eenvoudig in gebruik, alleen de stekker hoeft maar in het stopcontact gedaan te worden. We bieden je verschillende koelers waarmee je kan genieten van puur water van hoge kwaliteit, afkomstig uit onze Nederlandse bron. Met onze koelers beschikt u over koud water, water op kamertemperatuur en heet water. 

Waterapparaat op de werkplek

Waterapparaat op de werkplek

De waterdispenser voor op kantoor van Eden Springs is de ideale mogelijkheid om werknemers te laten genieten van kwalitatief water op hun werkplek. Als Eden Springs bieden we u een volledige en professionele service met de volgende voordelen

  • Puur water in uw kantoor: onze waterdispensers onderscheiden zich door gezuiverd water van hoogwaardige kwaliteit te bieden.
  • Een 100% professionele service: bij Eden Springs pakken wij de service aan bedrijven integraal aan om zo de beste oplossing te bieden voor de waterbehoeften op kantoor.
  • Snelle installatie: wij nemen de eenvoudige installatie van de waterdispenser in uw kantoor op ons en zullen daarbij geen overlast veroorzaken op uw werkplek. 
  • Nationale levering: wij zijn actief in het hele land. Zo kan iedereen gebruikmaken van onze waterdispensers, wat voor bedrijf u ook heeft.
  • Milieubescherming: werken met Eden Springs is werken aan het beschermen van onze planeet. We maken op een verantwoordelijke manier gebruik van de waterbronnen en zetten ons in voor het milieu. Wij zijn gecertificeerd CO2-neutraal, waarmee we onze CO2-uitstoot compenseren. 

Water apparaat voor thuis

Bij Eden Springs bezorgen we fris water aan huis. Water is belangrijk voor een gezonde leefstijl, het komt de vitaliteit ten goede, schoon en puur water is daarnaast ook erg goed voor uw lichaam. Daarom leveren we waterdispensers aan huis door heel Nederland, zo kunnen u en uw familie genieten van natuurlijk water van hoge kwaliteit.