Water machines kopen of huren

Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
Oasis fleswaterkoeler voor slechts €180

Indigo waterkoeler: Speciale aanbieding!

✓ Oasis watercooler koud/ kamer
✓ GRATIS 100 Eden Bio-bekers
✓ GRATIS Eden waterfles (18,9 L)
✓ GRATIS hygiëne spray
✓ GRATIS levering
Voor elke behoefte een oplossing

Oplossing op maat

✓ GRATIS advies door onze specialisten
✓ GRATIS offerte op maat
✓ GEEN TIJDSVERPLICHTINGEN
✓ GEEN KLEINE LETTERTJES
water machine

Een water machine huren of kopen: voordelen

 • Natuurlijk mineraalwater van hoge kwaliteit altijd binnen handbereik.
 • De machines zijn ontworpen in compacte afmetingen en zijn onopvallend, zodat ze in elke ruimte passen (op kantoor of thuis).
 • U kunt kiezen of u koud water wilt drinken of de voorkeur geeft aan heet water voor thee of een kruidenthee.
 • De Eden water machines zijn 100% recyclebaar. Wij hebben een sterke toewijding aan het milieu.
 • Als u de voorkeur geeft aan water machines van Eden Spring voor thuisgebruik, merkt u dat ze zeer eenvoudig te gebruiken en te installeren zijn.
 • Al onze water machines worden aan huis geleverd. Vergeet het vervoeren van het systeem of het bijvullen van water.
water machines thuis edensprings

Water machine voor thuis

Met Eden Springs haalt u een water machine in huis en biedt u uw gezin water van hoge kwaliteit. Het is de perfecte oplossing om uw gezin van puur, gezond water te voorzien en geld te besparen. Kies uit de verschillende modellen water machines die wij aanbieden en bespaar vanaf de eerste dag.

Meer lezen
water machines bedrijven kantoren

Water machines voor kantoor

 • Water van topkwaliteit voor uw medewerkers: onze water machines bieden gezuiverd water van hoge kwaliteit.
 • Een 100% professionele en complete service: bij Eden Springs adviseren wij u en bieden wij u de beste en meest complete service op de markt.
 • De installatie van de water machines en de filterfonteinen is snel: onze installateurs werken zonder de werknemers op hun werkplek te hinderen. 
 • U krijgt een water machines in huis: wij werken in het hele land, dus u kunt op onze water machines rekenen, waar uw bedrijf zich ook bevindt.
 • Wij zijn CO² neutraal gecertificeerd en compenseren onze CO² uitstoot. Al onze flessen en karaffen zijn milieuvriendelijk, ergonomisch en hebben een veiligheidsklep.
Meer lezen
COVID veilige water machines

COVID veilige water machines

De kwaliteit van onze producten en diensten is een van onze prioriteiten. Eden Springs wordt jaarlijks gecontroleerd om onze klanten te waarborgen dat wij ons houden aan goede hygiëne- en reinheidspraktijken.

Wij hebben keurmerken en onderscheidingen die de kwaliteit van onze producten bevestigen: ISO 9001 (Kwaliteit) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) (Voedselveiligheidssysteem). Wij zijn ook lid van de Associatie Water Coolers Nederland (AWCN).

Meer lezen
water machines edensprings

Waarom Eden Springs?

Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij verschillende modellen Eden water machines en waterzuiveringssystemen ontwikkeld. Beide zijn zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken: u hoeft ze slechts aan te sluiten op de waterleiding van uw gebouw en u beschikt over zuiver water, vrij van bacteriën en kalkaanslag, met alle mineralen die uw lichaam nodig heeft.

Bij Eden Springs bieden wij een breed scala aan water machines om aan al uw eisen te voldoen. Of u nu een ondernemer bent of een particulier.

Meer lezen