waterkoeler tafelmodel kopen huren
Tafelmodel fleswaterkoeler
Handige en praktische waterkoeler
Lekker fris water van topkwaliteit
Carbon Neutral®-certificering

Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
waterkoeler tafelmodel met flessen

Waterkoeler tafelmodel met flessen

Bemachtig een tafelmodel fleswaterkoeler van een compact en draagbaar formaat. Geniet van puur water van hoogwaardige kwaliteit zonder ruimte op de grond in te nemen. Deze dispensers zijn kleiner en handiger: het ideale alternatief voor thuis, kleine kantoren of werkplekken met minder werknemers.

leidingwaterkoeler tafelmodel

Leidingwaterkoeler tafelmodel

Bij Eden Springs hebben we ook een kleiner model leidingwaterkoeler in de aanbieding. Het gaat om een dispenser die direct wordt aangesloten op de waterleiding van uw gebouw. Deze filtert het water om van een uitstekende kwaliteit water te kunnen genieten. Het is een zeer praktische en gemakkelijke optie die u op een tafel in uw kantoor kunt plaatsen.

leidingwaterkoeler tafelmodel BIBO

Waarom een waterkoeler tafelmodel: voordelen

De tafelmodel waterdispensers zijn compactere en handzamere alternatieven voor conventionele dispensers. De belangrijkste voordelen van deze apparaten van Eden Springs zijn als volgt: 

  • Handzamer formaat: hij kan in iedere gewenste hoek van uw huis of kantoor worden neergezet. 
  • Ruimtebesparend: het zijn koelers van een kleiner formaat die daardoor minder ruimte innemen. 
  • Water van hoogwaardige kwaliteit: of u nu voor de fleswaterkoelers gaat of kiest voor de dispensers die op de waterleiding zijn aangesloten, in beide gevallen heeft u toegang tot puur water van hoogwaardige kwaliteit.
  • Snelle en gemakkelijke installatie: als Eden Springs nemen wij de installatie van deze watercoolers op ons. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u gaan genieten van het water op uw kantoor.