Onze klanten

DSV
FN Steel
International Service System
Syncreon
Vermaat
Waterkoeler zonder verplichtingen

Het meest flexibele contract voor bedrijven

✓ Huur of koop nu een flessenwaterkoeler
✓ Flexibel contract zonder vaste looptijd
✓ Gemakkelijk opzegbaar
Kalix Touchless aanbieding

20% op huur en koop

✓ ​​Volledig contactloos
✓ Kamertemperatuur/ koud/ heet water
✓ Extra hygienisch door slimme filter
Voor elke behoefte een oplossing

Oplossing op maat

✓ GRATIS advies door onze specialisten
✓ GRATIS offerte op maat
✓ GEEN TIJDSVERPLICHTINGEN
✓ GEEN KLEINE LETTERTJES
 waterkoeler warm heet water

Waterkoelers met heet water optie kopen of huren

Bij Eden Springs bieden we u waterkoelers die naast koud water ook de optie voor heet water hebben. Op deze manier kunt u genieten van het drankje waar u op dat moment van de dag het meeste zin in heeft: een glas verfrissend water of een aangenaam en warm kopje kruidenthee. Onze waterkoelers met koud en warm water is een zeer handige oplossing, waardoor u andere apparaten zoals de magnetron of waterkokers kunt vergeten.

waterkoeler warm water kantoor

Waarom een waterkoeler met warm en koud water: voordelen

Zoekt u een handige dispenser die eenvoudig is in gebruik? Huur of koop dan een waterkoeler met warm en koud water van Eden Springs. We bieden u puur water van hoogwaardige kwaliteit, zodat u van een drankje kunt genieten dat 100% gezond is. Bovendien kunt u ook profiteren van al deze voordelen: 

  • Het drankje dat u wilt: of u nu zin heeft in een koud glas water of u heeft liever een kopje (kruiden)thee of een warme soep, met onze dispenser behoren alle koude en warme dranken tot de mogelijkheden. 
  • Eenvoudig te reinigen: de dispenser is zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Zo kunt u op ieder gewenst moment van puur en gezond water genieten.  
  • Modern en hedendaags ontwerp: bij Eden Springs hebben we koelers met vooruitstrevende ontwerpen. Ze passen dan ook in alle ruimtes en gaan goed samen met de inrichting. 
  • Snelle en eenvoudige installatie: het is een handig en eenvoudig te installeren model. Binnen enkele minuten kunt u genieten van zowel warm als koud water van hoogwaardige kwaliteit.