Storm  waterkoeler vooraanzicht
Storm  waterkoeler zijaanzicht

Business Storm flessenwaterkoeler

De Storm is een unieke waterkoeler met een onderscheidend voordeel: de watertank bevindt zich niet bovenaan de machine, maar op de bodem, binnenin het apparaat! 

Met zijn moderne design, aantrekkelijke afwerking, verborgen kraantjes en onderhoudsgemak is de Storm geschikt voor elke omgeving. Beschikbaar in koud/ heet water. Zowel huren of kopen is mogelijk.

Koud water
Heet water
Eigenschappen
Omdat de Storm een onderlader is, hoeven er geen zware waterflessen meer getild te worden; de fles wordt onderin de waterkoeler geplaatst; er is bijna geen moeite voor nodig.
Het controlepaneel bevindt zich op een ergonomische hoogte waardoor het gemakkelijk door de consument te bedienen is, en bevat twee simpele toetsen waarmee heet en koud water voor ongeveer 10 gebruikers per dag getapt kan worden bij een inhoud van ongevee
Het LED-lampje geeft aan wanneer de fles leeg is. De machine heeft een kindervergrendeling waardoor het risico dat heet water per ongeluk of door kleine kinderen getapt kan worden, wordt beperkt.
Met zijn grote tapoppervlak is de Storm perfect voor het vullen van sportflesjes, grote glazen, karaffen en waterkannen. Zo heeft u overal op kantoor vers water. Doordat de lekbak uitneembaar is kan hij gemakkelijk schoon gemaakt worden.
De watercartridge kan gemakkelijk verwijderd en vervangen worden, zodat de machine twee keer per jaar snel en effectief gereinigd kan worden.
Technische gegevens
Capaciteit: koud water 2,8 liter per uur/ heet water 5,5 liter per uur
Temperatuur: koud 4-10°C/ heet 76-92°C
Reservoir type: SmartFloTM watercartridge
Benodigd vermogen: 240V 50Hz
Soort koelmiddel: R134a 30g
Materiaal: hoogglans finish met RVS-look
NOOIT MEER TILLEN!
Afmetingen
Breedte: 34 cm
Diepte: 32 cm
Hoogte: 112 cm