Eden Bio beker 20 cl
Man drinkt water uit Eden Bio beker

Eden Bio beker 20 cl

print

De ultieme oplossing gepresenteerd door Eden is 100% biologisch afbreekbaar en zelfs thuis composteerbaar. EDEN BIO is een milieuvriendelijke papieren beker met aan de binnenkant een coating van een 100% hernieuwbare biopolymeer, bijvoorbeeld uit maiszetmeel, om de beker af te sluiten en te isoleren. Wij zijn het grootste gecertificeerde CarbonNeutral® water- en koffiebedrijf in Europa dat onze klanten CO2-neutrale producten en verbruik kan aanbieden. Bij Eden Springs streven we ernaar onze CO2-uitstoot te beperken (ook wel een CO2-voetafdruk genoemd) en onze impact op het milieu te minimaliseren. Dit betekent dat we onze CO2-uitstoot meten en nieuwe processen implementeren om ze te verminderen, met de nadruk op transport, apparatuur en hergebruik van materialen.

Wij bieden emissievrije voorzieningen voor water en koffie. Door de CO2-neutrale certificering kunnen we onze CO2-emissies compenseren via een combinatie van interne reductie en de aankoop van CO2-emissierechten. In 2018 hebben we dankzij deze maatregelen de status van CO2-neutrale® onderneming verworven.

Voor meer informatie over onze CarbonNeutral®-status: www.edensprings.nl/over-ons/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen.

Deze bekers zijn niet alleen biologisch afbreekbaar maar ook herbruikbaar, gebruik het een tweede keer en help het milieu!

• Inhoud: 200 ml
• Samenstelling: papier / polylactide (PLA, biologisch afbreekbaar)
• Hoeveelheid: 1000 per pak of 50 per rits