Eden Atlantic Tower

Eden Atlantic Tower is speciaal ontworpen voor gebruik in de hotel-, restaurant-en cateringwereld. Eden Atlantic Tower is van 100% Italiaanse origine met een gepolijste roestvrijstalen behuizing en materialen van hoge kwaliteit, en biedt het gemak van koud of bruisend water of water op kamertemperatuur door middel van elektrische uitgifte.

€1 560,90Prijs excl. btw. €1 290,00
-
+
Prijs incl. btw

Eden Atlantic Tower waterkoeler + AcquaVert 36 liter

Koelers met koolzuurhoudend water kunnen een afwijkende levertijd hebben. Levertijd in overleg. 

  • De toren kan gemakkelijk worden bevestigd aan de onderbouw en gebruikt de bestaande leidingen. Het gepatenteerde filtersysteem van Eden verwijdert ongewenste elementen zoals lood, chloor, bacteriën, roest en luchtjes. Geniet met gemak van een onbeperkte stroom gezond en heerlijk water.
  • De Atlantic Tower is een elektrische drankuitgiftetoren met drie keuzes (kamertemperatuur, koud en bruisend), waar u bij twee opties ook nog kunt kiezen tussen een enkel glasen een waterkan. Nu kunt u overal op kantoor genieten van vers water!
  • U kunt gelijktijdig koud of bruisend water tappen dankzij de twee aparte tuiten. Met eenonbeperkte hoeveelheid tot 160 liter per uur en de hoge tapsnelheid hoeft u nooit meer voor de koeler te wachten op vers water!
  • De gepolijste roestvrijstalen behuizing is heel compact en robuust,en compatibel met verschillende soorten onderbouwenen capaciteiten. Daarnaast zal de toren perfect in uw omgeving passen dankzij het mooie en moderne design.

Capaciteit: kamertemperatuur, kouden/of bruisend: tot 160 l/uur*
Temperatuur: koud5-12°C
Reservoirtype: Ice Bank (32L)
Vermogenseisen: 230V; 50HZ
Type koelmiddel: R134a 
Gewicht: 38 kg* (toren + onderbouw)

Documenten

eden_atlantic_tower.pdf247.81 KBPDF-NETHERLANDS2018-10-02