Eden carreers

Werken bij Eden

Met onze oplossingen voor water en koffie voorzien we miljoenen mensen thuis en op het werk van energie. Samen met meer dan 3000 collega's bieden we onze klanten in 18 landen in heel Europa een uitstekende service.

Bij Eden is geen dag hetzelfde, elke dag biedt kansen om een ​​reële impact te hebben op ons bedrijf en onze carrière. We zijn opgericht door een ondernemer en willen mensen aan onze zijde hebben die het bedrijf met zorg, verantwoordelijkheid en veel creativiteit behandelen alsof het hun eigen bedrijf is.

We zorgen voor onze medewerkers en ontwikkelen ze continu door een eerlijk en transparant performance managementsysteem. Daarnaast bieden we een professionele ontwikkeling die voldoet aan het potentieel en de wensen van iedereen. Of u nu een chauffeur, financieel expert of marketingexpert bent, u en uw bijdrage zijn even waardevol voor ons.

We bieden een breed scala aan verkoop-, klantenservice-, technische service-, verkoop-, marketing-, financiële en human resources mogelijkheden in heel Europa om u te helpen carrière te maken in een diverse, dynamische en internationale omgeving.

Eden brengt de energie om te genieten van een leven vol vitaliteit.

Eden-waarden

Eden-waarden

Onze waarden zijn bij Eden een weerspiegeling van onze essentie en aspiraties voor de toekomst. Ze leiden ons gedrag, onze interacties binnen het bedrijf, hoe we besluiten nemen en onze relaties met klanten, leveranciers en de gemeenschappen waarin we werken. Deze waarden inspireren ons tot vooruitgang en bijdrage aan een succesvolle toekomst en we hopen dat u zich ook kunt vinden in onze overtuigingen en waarden.

Lees meer over onze waarden

Solliciteer nu!

Wil je ons een open sollicitatie sturen? Vul dan onderstaand formulier in.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypes: pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypes: pdf doc.

Door deze aanvraag te versturen, geeft u Eden Springs Nederland B.V. toestemming om uw gegevens te verwerken voor het doen van een offerte.

Uw gegevens worden mogelijk gedeeld met andere bedrijven die behoren tot de Eden Group en met gegevensverwerkers, binnen of buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Overdracht buiten de EER is gebaseerd op beslissingen over de aanvaardbaarheid of op standaardcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Daarnaast kunt u een beroep doen op uw recht op toegang tot, correctie, verwijdering, uitsluiting of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, en op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens, door een verzoek te sturen naar: info@edensprings.com met vermelding van uw naam en adres voor communicatie- en verificatiedoeleinden en de gegevens die vereist zijn voor verwerking van uw verzoek.

Meer informatie over gegevensbescherming kunt u vinden in ons Privacybeleid: https://www.edensprings.nl/privacybeleid

CAPTCHA
Deze vraag is om aan te tonen dat u een persoon bent om geautomatiseerde spam te voorkomen.