Mensen bij Eden

Voor mensen, met mensen. Wij proberen een positief verschil te maken in de wereld.
Eden carreers

Werken bij Eden

We zorgen voor onze werknemers en bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, in combinatie met interessante uitdagingen en ruimte om initiatieven te ontplooien en een daadwerkelijke impact te hebben. We zijn opgericht door een visionaire ondernemer, en daarom werken we graag met mensen die het bedrijf als hun eigendom beschouwen, met zorg, verantwoordelijkheid en een grote dosis creativiteit. Bij Eden is er geen dag hetzelfde en als u werkt als vertegenwoordiger, in de financiën of als marketer, dan zijn u en uw functie erg belangrijk voor ons. Ons doel is de ontwikkeling van werknemers door middel van een eerlijk, robuust en inzichtelijk prestatiebeloningssysteem en we bieden ontwikkelingsmogelijkheden volgens de potenties en aspiraties van iedereen. We bieden een groot aantal mogelijk rollen binnen de distributie, operations, sales en marketing, financiën of human resources, overal in Europa, zodat u uw carrière binnen een diverse, dynamische en internationale omgeving kunt ontwikkelen.

Eden-waarden

Eden-waarden

Onze waarden zijn bij Eden een weerspiegeling van onze essentie en aspiraties voor de toekomst. Ze leiden ons gedrag, onze interacties binnen het bedrijf, hoe we besluiten nemen en onze relaties met klanten, leveranciers en de gemeenschappen waarin we werken. Deze waarden inspireren ons tot vooruitgang en bijdrage aan een succesvolle toekomst en we hopen dat u zich ook kunt vinden in onze overtuigingen en waarden.

Lees meer over onze waarden

Solliciteer nu!

Wil je ons een open sollicitatie sturen? Vul dan onderstaand formulier in.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypes: pdf doc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypes: pdf doc.

Door deze aanvraag te versturen, geeft u Eden Springs Nederland B.V. toestemming om uw gegevens te verwerken voor het doen van een offerte.

Uw gegevens worden mogelijk gedeeld met andere bedrijven die behoren tot de Eden Group en met gegevensverwerkers, binnen of buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Overdracht buiten de EER is gebaseerd op beslissingen over de aanvaardbaarheid of op standaardcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Daarnaast kunt u een beroep doen op uw recht op toegang tot, correctie, verwijdering, uitsluiting of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, en op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens, door een verzoek te sturen naar: info@edensprings.com met vermelding van uw naam en adres voor communicatie- en verificatiedoeleinden en de gegevens die vereist zijn voor verwerking van uw verzoek.

Meer informatie over gegevensbescherming kunt u vinden in ons Privacybeleid: https://www.edensprings.nl/privacybeleid

CAPTCHA
Deze vraag is om aan te tonen dat u een persoon bent om geautomatiseerde spam te voorkomen.