Eden Springs water

Hoogwaardige kwaliteit

Als leider in de watersector nemen we onze rol zeer serieus. Wij verbeteren continu onze productie- en controleprocessen en zijn aangesloten bij en gecertifeerd door verschillende (inter)nationale instanties.

Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)
HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem. Bedrijven die met voedsel omgaan voorkomen hiermee dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt.

Kiwa
Jaarlijks auditeert Kiwa ons logistieke proces en onder andere onze procedures op het gebied van hygiëne volgens de richtlijnen van de AWCN. Het certificaat dat wij jaarlijks ontvangen, bewijst dat wij voldoen aan deze richtlijnen en ondersteunt ons continue streven naar verbetering.

 

Water kwaliteitscertificaten

Onze officiële certificaten garanderen de kwaliteit van het water:

Associatie Water Coolers Nederland

Associatie Water Coolers Nederland (AWCN)

De AWCN is de koepelorganisatie voor de waterkoelerindustrie in Nederland. Zij stimuleert haar leden te streven naar het hoogste niveau in kwaliteit, veiligheid, hygiëne en beleidsethiek.

Associatie Water Coolers Nederland
Watercoolers Europe (WE)

Watercoolers Europe (WE)

We zijn lid van WE - Watercoolers Europe, voorheen de European Bottled Watercooler Assocation (EBWA), een toonaangevende vereniging voor de Europese waterkoeler industrie. Zij zorgen voor de hoogste normen van kwaliteit in zowel producten en diensten in één van de best gereguleerde dienstensectoren in Europa.

Watercoolers Europe
ISO 9001

ISO 9001

Ons managementsysteem is ISO 9001-gecertificeerd. Jaarlijks worden onze processen geauditeerd door DEKRA. ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen.

ISO 9001