Onze partners

We werken met leveranciers met internationale prestige die de hoogste kwaliteit van al onze producten garanderen.
Lavazza

Lavazza, met meer dan 110 jaar geschiedenis, is het resultaat van de vasthoudende en intuïtieve oprichter Luigi, die in 1895 een kleine kruidenierswinkel overnam in het centrum van het oude Turijn. Luigi Lavazza vond met zijn pioniersgeest voor het eerst het concept van melangeren uit: de kunst van het mengen van koffie uit verschillende landen voor een harmonieus en smakelijk product. Tegenwoordig is Lavazza leider op het gebied van kwaliteit. Het staat symbool voor Italiaanse espresso en is een overal ter wereld een vertegenwoordiger van de Italiaanse identiteit+L36.

Ebac

Ebac Ltd. is de toonaangevende producent van waterkoelers in Europa. Ebac is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en ontwerpt en produceert al meer dan 17 jaar waterkoelers. We hebben een aantal baanbrekende technologieën geïntroduceerd, zoals Watertrail™ , een proces dat in enkele seconden eenvoudig en 100% effectief water ontsmet, en de bekroonde Hot Tank, tot 89% energiezuiniger dan modellen van de concurrentie.

Cosmetal

Om uitstekende waterkoelers en kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren, werken we ook samen met Cosmetal. Deze Italiaanse leverancier heeft meer dan 40 jaar ervaring in de productie van waterkoelers. De grondige kennis van de sector garandeert een meer hygiëne, de allerhoogste technische standaarden en constante innovatie.

Oasis

OASIS International is wereldleider op het gebied van ontwerp, productie en distributie van drinkwater en schoonwatersystemen. Ze ontwikkelen watervriendelijke oplossingen voor schoon en veilig drinkwater voor iedereen, overal.

Crystal Mountain

Waterkoelers van Crystal Mountain worden over de hele wereld gewaardeerd wegens de hoge kwaliteit, stijl en prestaties. De productiefaciliteiten volgen de strengste kwaliteitsnormen en maken gebruik van de allermodernste apparatuur. Klanttevredenheid en dienstverlening zijn de belangrijkste prioriteiten binnen de gehele organisatie.

Animo

Producenten van hoogwaardige koffiemachines en apparatuur, eenvoudig in het gebruik, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

ChArm

Charm beschikt over een team vakkundige ingenieurs, productontwikkelaars en hoogwaardige O&O-faciliteiten dat met succes innovatieve producten ontwikkelt en produceert, zoals het ET-filter, het UV-circulatiesysteem, het lekdetectiesysteem, het energiebesparingssysteem, het directe koelsysteem, de gas/koolzuurhoudend waterdispenser en het instant UV-sterilisatiesysteem.

Dutch Refurbish Centre

Dutch Refurbish Centre, kortweg DRC, is een landelijk opererende en geheel onafhankelijke service organisatie op het gebied van vendingautomaten.

Voor zowel installeren, onderhoud en reparaties van desbetreffende automaten, zijn we dé servicepartner.

Service staat bij ons hoog in het vaandel: met snel schakelen, korte lijnen, duidelijke communicatie en veel kennis van diverse (koffie)automaten, zijn wij als organisatie de technische schakel voor Eden Springs!

Saeco Professional

Saeco Professional-producten zijn het resultaat van een innovatieve filosofie voor technologie, design en productkwaliteit.

Rheavendors Benelux

Rheavendors is wereldwijd actief met de productie en distributie van koffieautomaten en automaten voor warme en koude dranken en snacks.

FOOX groothandel

FOOX is dé totaalleverancier van tabak- en gemakswinkel, benzinestations, horeca en bedrijvenmarkt.