Eden Springs Group

Vitaliseert al meer dan 18 jaar bedrijven
Eden Spain

Eden Springs Nederland

Eden Springs Nederland, marktleider in de sector, werd opgericht in 2000. Sindsdien heeft Eden Springs zich neergezet als een toonaangevend bedrijf in de sector en biedt het oplossingen voor water en koffie aan meer dan 600.000 kantoren en 200.000 huizen in heel Europa.

Eden Springs  is een bedrijf met een bedrijfsfilosofie die respect toont voor het milieu en CO2-neutraal is gecertificeerd  Alle natuurlijke bronnen waarmee we werken zijn lokaal. We werken ook intensief aan de optimalisatie van onze routes en de flessen die we gebruiken voor onze waterkoelers zijn herbruikbaar en recycleerbaar. Op deze manier voorkomen wij een enorme productie aan plastic. Onze inzet is een zo groot mogelijke reductie van CO2-emissies ten bate van het milieu.

Een bedrijf gericht op vooruitgang, dat begon als een bedrijf dat alleen water leverde. Tegenwoordig is Eden Springs het toonaangevende bedrijf in water- en koffieoplossingen voor de werkplek en thuis in heel Europa. We denken voortdurend na over hoe we verder kunnen gaan en hoe we aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen.

Europees marktleider

Eden Springs Europe is het toonaangevende watermerk voor bedrijven, met een groot assortiment oplossingen zoals bronwater, flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers. Met onze grote variëteit aan koffieoplossingen voor kantoren hebben we onszelf het doel gesteld om de toonaangevende leverancier van water én koffie in Europa te worden.

Met een netwerk van vertegenwoordigers en bronnen in 18 landen distribueert Eden meer dan 750 miljoen liter water per jaar en leveren we onze water- en koffie oplossingen aan meer dan 800.000 klanten.

Onze missie bestaat uit het geven aan energie aan klanten in Europa door middel van dranken op kantoor. Dankzij producten die energie en welzijn leveren, helpt Eden elke dag een beetje beter voor onszelf te zorgen. Voor meer informatie over onze internationale activiteiten, productaanbod en de landen waarin we werken, gaat u naar www.edensprings.com.

Cott Group

Sinds 2016 is Eden Springs een onderdeel van Cott Corporation (NYSE: COT; TSX: BCB), een gediversifieerd drankenbedrijf dat in volume de grootste nationale aanwezigheid in gebotteld water levert aan particulieren en kantoren in Noord-Amerika. Het bedrijf is Europees leider op het gebied van speciaal gebrande en gemelangeerde koffievariëteiten, ice tea voor de voedingsmiddelensector van de Verenigde Staten en een van de grootste drankenproducenten ter wereld namens winkelketens, merkeneigenaars en distributeurs.

Het Cott-platform bereikt meer dan 2,3 miljoen consumenten of verkooppunten tussen Noord-Amerika en Europa. Dit netwerk wordt ondersteund door strategisch geplaatste faciliteiten, zowel op het gebied van verkoop, distributie en wagenpark, grossiers en distributeurs. Op deze manier kan de groep efficiënt leveren aan woonvoorzieningen, bedrijven, restaurantketens, hotels, kleine en grote winkelketens en zorgcentra. Kijk voor meer informatie op www.cott.com.

Klik hier voor meer informatie over de Cott gedragscode.

Bekijk hier de Code of Conduct