Capsules
Bonen
Fresh Brew
Instantkoffie
1 LEVERANCIER VOOR ALLE KOFFIEPRODUCTEN

Of u nu een espresso drinkt in uw kantoor aan huis of 100 medewerkers in 15 minuten koffie schenkt, Eden heeft voor elk formaat kantoor de oplossing! De perfecte Eden combinatie van topkwaliteit koffie met de beste machines van partnerleveranciers. Elke kop koffie is genieten! 

Edenissimo koffie

Edenissimo: gewoon goede koffie

Verbreed nu uw koffie-ervaring met Edenissimo: het exclusieve koffiemerk van Eden Springs met koffie voor alle koffieautomaten. Bij Eden geloven we dat de perfecte koffiebeleving niet duur hoeft te zijn. Waarom zou u meer betalen? Bij ons geen dure reclames met bekende acteurs; dat budget besteden we liever aan onze boeren om de landbouwindustrie te stimuleren. Vandaar dat een groot deel van ons koffieassortiment UTZ gecertificeerd is.

Edenissimo koffie is verkrijgbaar in de varianten: Bonen, Fresh Brew en Instantkoffie. Daarnaast leveren wij ook topping, cacao, automaatsuiker en creamer. Goede koffie is het visitekaartje van uw bedrijf, dus trakteer uw klanten op een krachtige Italiaanse espresso of heerlijke cappuccino.

Lavazza koffie

Lavazza capsules: handig en compact

Als officiële Lavazza-koffiedistributeur, het nummer één merk van Italië, bieden wij u de mogelijkheid om van de perfecte koffie op kantoor te genieten. U kunt kiezen uit drie verschillende capsules, van extra sterk tot heerlijk mild. Elke capsule bevat de juiste hoeveelheid koffie voor de beste espresso.

Edenissimo koffieproducten voor slechts € 35,-

Maak kennis met Edenissimo

Probeer nu met de Eden proefboxen onze Edenissimo koffieproducten voor:
€ 35,- excl. btw (normaal € 70,-).

U heeft de keuze drie verschillende boxen:

Bestellen kan gemakkelijk via MyEden of door te bellen naar 0800-9040.
Maximaal 1 per organisatie.