Koffieleverancier voor bedrijven en bij u thuis

Het koffie-team van Eden staat altijd voor u klaar
Technische service
Tot uw dienst
Snelle installatie
coffee distributions and services

Installatie van de machine en levering koffie

We leveren professionele koffiemachines en ingredienten door heel Nederland. Welke smaak ook bij u past en welke machine u ook kiest. Binnen twee weken installeren wij de machine van uw keuze bij u op locatie (mits de machine voorradig is).  Onze koffiemachines zijn zeer eenvoudig te gebruiken, u hoeft ze alleen maar aan te sluiten en de tank met water te vullen. Daarnaast staat het Eden-koffieteam voor u klaar wanneer u dit nodig heeft.

coffee distributions and services

Onderhoud

Regulier onderhoud aan uw koffiemachine zit standaard in uw huur- of serviceovereenkomst. Tijdens installatie zullen wij u laten zien hoe de machine werkt en hoe u klein onderhoud en bijvullen zelf kunt doen. Een aantal keer per jaar komen wij bij u langs om groot onderhoud te plegen en o.a. filters te vervangen. In het klantgedeelte van MyEden vindt u ook onderhoudsadvies.

customer care

After-sales service

Onze klantenservice staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over bestellingen, facturen en machines. Gaat er iets fout, dan zullen zij het probleem identificeren en het zo goed mogelijk voor u oplossen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00 via 0800-9040 of stuur een mail naar: info@edensprings.nl

U heeft ook 24 uur toegang tot uw MyEden-klantengedeelte.