Waarom het belangrijk is "Carbon Neutral" te zijn

Waarom een CarbonNeutral®-programma?
CSR

Uit een enquête onder investeerders, klanten en medewerkers is gebleken dat de belangrijkste belanghebbenden (of investeerders) van Eden Springs klimaatmaatregelen een vereiste vinden. Dit heeft ertoe geleid dat wij ons CarbonNeutral®-bedrijfsprogramma, dat reeds de markten in het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en Zwitserland bestreek, uitgebreid hebben, inclusief het productgebruik voor één jaar, de producten zelf, het bedrijf en elektriciteit in heel Europa.

Op persoonlijk niveau wil de CEO van Eden Springs, Antonio Alarcon, dat het bedrijf een voorloper is op het gebeid van klimaatacties, en niet alleen in de industriële sector. "We zijn toegewijd aan koolstofneutraliteit omdat we er van overtuigd zijn dat dit het juiste is om te doen. Het is goed voor ons, onze medewerkers en het zal ook goed zijn voor onze klanten" zei Antonio. Daarom is koolstofneutraal een belangrijke pijler van het merk Eden Springs geworden, waardoor het bedrijf zich nog meer onderscheidt.

Antonio heeft de regionale CEO's van Eden in heel Europa ervan overtuigd dat koolstofneutraliteit een duidelijke interculturele boodschap is die markten met een gemeenschappelijke visie verbindt. Het is duidelijk geworden dat CO2-neutraliteit een duidelijke meerwaarde biedt voor de klanten van Eden Springs en zo een significante toegevoegde waarde voor het bedrijf creëert.

Meer informatie is hier te vinden