Storm, de nieuwe koeler van Eden, verandert onze visie op bronwaterkoelers

@work
Eten en drinken
Water

In het tweede halfjaar van 2017 introduceerde Eden de eerste voorbeelden van de nieuwe waterkoeler Storm. Storm is een unieke fleswaterkoeler met een onderscheidend voordeel: de waterfles wordt in een kast onder de machine geplaatst. Bij Storm hoeft u geen zware waterflessen meer op de waterkoeler te tillen.

Hoge technische en hygiënische standaard

Bij Eden kiezen we voor wateroplossingen die geschikt zijn voor allerlei ruimten, van grote kantoren tot kleine wachtkamers. Met dat als uitgangspunt letten we erop dat onze producten aan de hoogste technische en hygiënische normen voldoen.

Storm is een kwaliteitsproduct met een hoogwaardige constructie. De gemakkelijk verwisselbare SmartFlo™-cartridge zorgt voor gemakkelijk, snel en hygiënisch onderhoud. De ledlamp boven het tapoppervlak vergroot de gebruiksvriendelijkheid als er weinig licht is en een knipperend rood lampje geeft aan wanneer de fles bijna leeg is. Verder heeft de Storm een afneembaar lekbakje, voor eenvoudig schoonmaken.

Ergonomie voorop

Ergonomie speelde een sleutelrol bij het ontwerp van dit model. Naast de rugvriendelijke plaatsing van de fles zitten de knoppen hoger dan normaal. Dit zorgt voor een betere ergonomische houding terwijl u de koeler gebruikt. De royale afstand tussen de kraantjes en de lekbak maakt het vullen van hoge glazen, flessen of karaffen heel gemakkelijk. Bovendien heeft het nieuwe model een geïntegreerde bekerhouder, zodat u de uw beker gemakkelijk kunt pakken.

Slank design voor elke omgeving

Met zijn ontwerp onderscheidt de bronwaterkoeler Storm zich van andere waterkoelers. Het moderne design en de zwarte hoogglans finish met RVS-look, past in elke omgeving. Dankzij de verborgen fles en de geïntegreerde bekerhouder maakt het product een schone, ordelijke indruk.

Zoals bij alle bronwaterkoelers van Eden kunt vers en lokaal bronwater gebruiken. Storm is verkrijgbaar in twee versies - met koud en heet water, of koud water en water op kamertemperatuur. Voor de veiligheid is de heetwaterfunctie voorzien van een kinderslot.

Hier kunt meer lezen over Storm of onze actuele aanbiedingen van deze en andere koelers bekijken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. We helpen u graag de beste oplossing te vinden voor uw behoeften!