Better water, better jobs - werken bij Eden Springs

Better water, better jobs - werken bij Eden Springs
CSR; nieuws

Onze blog rondom het thema van de Wereldwaterdag van 22 maart - Better Water, Better Jobs - willen we afsluiten met een kijkje op de werkvloer bij Eden Springs. 

Ons werk wordt steeds veelzijdiger. Op het moment werken we in 18 landen, waar we een brede klantenkring voorzien van koffie- en wateroplossingen. We leveren ieder jaar meer dan 680 miljoen liter water - oftewel circa 60 kopjes per seconde! 

Toch zijn het onze mensen die het bedrijf Eden maken tot wat het is. Wij hebben meer dan 3000 werknemers die ervoor zorgen dat onze klanten, waar dan ook ter wereld, kunnen rekenen op gezond en lekker water uit lokale bronnen. Elke werknemer heeft een eigen verhaal. Om je een beeld te geven van ons werk, willen we graag een aantal van hun verhalen met jullie delen. 

Eden Switzerland
Onze productielocatie in Zwitserland is een geweldig initiatief gestart met Fondation St-Hubert, een lokale organisatie die werkt met mensen met een functiebeperking. Via dit project werken mensen van deze stichting wekelijks enkele uren bij Eden en springen ze bij op momenten van piekvraag. Het project is erg succesvol en heeft duidelijke voordelen opgeleverd voor zowel het bedrijf als voor de leden van de stichting. Het initiatief is inmiddels ook overgenomen door ons kantoor in Frankrijk, dat werkt met ESAT (établissement et service d'aide par le travail).

Steun de Wereldwaterdag en lees op de website hoe jij kunt helpen de boodschap Better Water, Better Jobs te verspreiden.