Offerte aanvraag
 • Door deze aanvraag te versturen, geeft u Eden Springs Nederland B.V. toestemming om uw gegevens te verwerken voor het doen van een offerte.

  Uw gegevens worden mogelijk gedeeld met andere bedrijven die behoren tot de Eden Group en met gegevensverwerkers, binnen of buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Overdracht buiten de EER is gebaseerd op beslissingen over de aanvaardbaarheid of op standaardcontractbepalingen die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie.

  U kunt uw toestemming op elk moment intrekken. Daarnaast kunt u een beroep doen op uw recht op toegang tot, correctie, verwijdering, uitsluiting of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens, en op overdraagbaarheid van uw persoonsgegevens, door een verzoek te sturen naar: info@edensprings.com met vermelding van uw naam en adres voor communicatie- en verificatiedoeleinden en de gegevens die vereist zijn voor verwerking van uw verzoek.

  Meer informatie over gegevensbescherming kunt u vinden in ons Privacybeleid: https://www.edensprings.nl/privacybeleid

Offerte aanvraag
Zombie water promotie
HELP HEN OM ZICH MEER
LEVEND DAN OOIT TE VOELEN
Blijf voldoende drinken!

Voor uw werknemers om zich actief op het werk te voelen en niet op zombies te lijken, moeten ze voldoende gehydrateerd blijven. Het drinken van 1,5 tot 2 liter bronwater per dag zorgt ervoor dat ze zich gemotiveerder, energieker, productiever en vooral levend voelen!

Blijf voldoende drinken
Uitstekende smaak en kwaliteit

We bieden lekker bronwater van hoge kwaliteit met een uitstekende smaak. Word nu lid van Eden en kies de oplossing die het beste bij uw bedrijf past.

Koop nu twee waterkoelers en ontvang 50% korting op de Business Storm en F-Max waterkoeler! 

Ontvang nu 50% korting bij aankoop van een 2e koeler
Geniet van onze all-inclusive service!

Kies Eden en onze all-inclusive services:

 • Groot assortiment in waterkoelers (huur en koop)
 • Periodiek onderhoud en reiniging 
 • Automatisch levering van waterflessen direct aan uw bedrijf
 • Het ophalen van lege waterflessen
Service Eden