Business+ leidingwaterkoeler vooraanzicht
Business+ leidingwaterkoeler zijaanzicht

Business+ leidingwaterkoeler

Dit exclusieve Business+ model van Eden Springs is de meest populaire aan leidingwater gekoppelde waterkoeler, dankzij zijn veiligheid, hoogwaardige materialen, toonaangevende design, efficiënt ruimtegebruik, hypermoderne technologie, en hoog gebruiksgemak. De Business+ is ideaal voor alle situaties waar hoog verbruik aan de orde is.

Uw waterkoeler wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd. Wij adviseren u bij deze waterkoeler een serviceovereenkomst af te sluiten. Zowel huren of kopen is mogelijk.

Koelers met koolzuurhoudend water kunnen een afwijkende levertijd hebben. Levertijd in overleg. 

Kamertemperatuur
Koud water
Heet water
Koolzuurhoudend water
Eigenschappen
Het gepatenteerde Eden filtratiesysteem wordt gekoppeld aan de bestaande waterleiding en verwijdert ongewenste deeltjes en verbetert de smaak en geur van het water. Zo geniet u moeiteloos van een onbeperkte voorraad gezond, smaakvol water.
De ingebouwde bekerhouder zit verborgen in het stijlvolle design van de Business+. De bekertjes zijn altijd gemakkelijk te pakken en schoon te maken dankzij de bekerafdekking.
Het touch-paneel bevat alle functie-indicatoren van een koeler, een kindervergrendeling, en een elektronische drukknop waarmee onbeperkt water op kamertemperatuur, koud water, heet water en CO2 water getapt kan worden, afhankelijk van het model
Dankzij de onbeperkte watertoevoer en het grote tapoppervlak is de Business+ perfect voor het vullen van sportflesjes, grote glazen, karaffen en waterkannen. Zo heeft u overal op kantoor vers water.
Het lekreservoir met een inhoud van 2 liter heeft een alarmsysteem, waardoor u gewaarschuwd wordt als het reservoir geleegd moet worden.
Wij geven om het milieu, en daarom heeft de Business+ ook een LED-sensor die het energieverbruik van de waterkoeler buiten kantooruren beperkt.
Technische gegevens
Capaciteit: koud en koolzuurhoudend 14 liter per uur en heet 6 liter per uur
Temperatuur: koud 2-10°; heet 85-92°C
Reservoir type: roestvrijstalen Direct Chill & Hot tank
Benodigd vermogen: 220 - 240V 50/ 60Hz
Soort koelmiddel: R134a
Gewicht: 24 - 34 kg
Afmetingen
Breedte: 33 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 120 cm
Kleur:
Antraciet