Rosti Mepal waterfles Ellipse

Waterfles Ellipse 500 ml in de kleur wit. Gezond, milieubewust en voordelig, dat is deze hippe, hervulbare waterfles van Rosti Mepal. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of tijdens uw vrijetijdsbesteding. 

€5,72Prijs excl. btw. €4,73
-
+
Prijs incl. btw

Rosti Mepal waterfles Ellipse

Waterfles Ellipse 500 ml in de kleur wit. Gezond, milieubewust en voordelig, dat is deze hippe, hervulbare waterfles van Rosti Mepal. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of tijdens uw vrijetijdsbesteding. De witte dop kan heel eenvoudig worden opengedraaid en is voorzien van een wit lusje, waarmee de waterfles gemakkelijk kan worden meegenomen. De Ellipse waterfles bevat géén BPA of weekmakers, is vaatwasserbestendig en 100% lekvrij! Waterfles Ellipse 500 ml in de kleur wit. Gezond, milieubewust en voordelig, dat is deze hippe, hervulbare waterfles van Rosti Mepal. Handig voor op het werk, tijdens het sporten of tijdens uw vrijetijdsbesteding. De witte dop kan heel eenvoudig worden opengedraaid en is voorzien van een wit lusje, waarmee de waterfles gemakkelijk kan worden meegenomen. De Ellipse waterfles bevat géén BPA of weekmakers, is vaatwasserbestendig en 100% lekvrij! 

Minimale afname is 30 stuks. Verkrijgbaar in blauw, lime, wit en roze. Deze bidon is ook verkrijgen met eigen branding bij 500 stuks. 

Uitverkoop! Nu 25% korting. 

Bestel nu de Rosti Mepel waterfles Ellipse van € 6,31 voor € 4,73.

OP = OP.