Executive+ leidingwaterkoeler incl. onderkast

Sta je ook te popelen om hem te kunnen installeren? Wat een Hi-Class, deze opvallend stijlvolle waterautomaat! Met een voorkant van zwart spiegelglas voor een hoogwaardige uitstraling.

Heeft u een vraag?

€1 488,30Prijs excl. btw. €1 230,00
-
+
Prijs incl. btw

Executive plus leidingwaterkoeler met onderkast

Sta je ook te popelen om hem te kunnen installeren? Wat een Hi-Class, deze opvallend stijlvolle waterautomaat! Met een voorkant van zwart spiegelglas voor een hoogwaardige uitstraling. Hi-Class is een waterdispenser uit het topsegment waarin innovatie, kwaliteit en designsamenkomen. Ideaal voor gebruik in hygiëne gevoelige omgevingen, waar service en imago van groot belang zijn!

  • Dispenser met een verstelbare hoogte voor het vullen van karaffen/flessen van 22 tot 27 cm hoog.
  • Bedieningspaneel met (soft-touch) touchscreen.
  • Ice Bank-koeltechnologie.
  • De automaat is ook verkrijgbaar met een ander type hygiënetechnologie. Het systeem biedt op eenvoudige wijze een simpele en effectieve oplossing voor het probleem van bacteriële besmetting. Het watercircuit van koper staat garant voor bacterievrije afgifte.
  • Gekoeld 45 liter/ uur; heet: 13 liter/ uur.
  • Gewicht 32 kg.
  • Verkrijgbaar met kamertemperatuur/ koud /heet/ koolzuurhoudend water. Standaard is koud/ kamer. Indien u één van de andere functies wenst berekenen wij een meerprijs.

​​Nu tijdelijk 30% extra korting op uw aankoop i.c.m een serviceovereenkomst van tenminste 3 jaar. Bestel direct o.v.v. aanbieding. Uw korting wordt automatisch verrekend.

Koelers met koolzuurhoudend water kunnen een afwijkende levertijd hebben. Levertijd in overleg. 

Documenten

executive_pou.pdf236.38 KBPDF-NETHERLANDS2017-11-09