Economy leidingwaterkoeler

Deze moderne en gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler past uitstekend in elke kantooromgeving.

Economy Emax leidingwaterkoeler

Een combinatie van een mooi design en onberispelijke betrouwbaarheid - de Emax heeft stijlvolle rondingen die goed aansluiten bij elke moderne kantoorruimte en bestaat daarnaast uit materialen die jaren van gebruik prima zullen doorstaan.

  • Het ingebouwde filtersysteem verwijdert ongewenste deeltjes en verbetert de smaak en de geur van het water. Geniet met gemak van een ongelimiteerde toevoer van gezond en heerlijk water; heet, koud of op kamertemperatuur.
  • De koeler heeft een gepatenteerd WaterTrailTM-reservoir dat uit één deel bestaat. Bij reiniging van uw koeler worden zo alle onderdelen die in contact komen met het water simpelweg vervangen. Hierdoor hebt u na onderhoud een optimaal gereinigde koeler.
  • De koeler wordt geleverd met een geïntegreerde bekerhouder die de bekers ondersteboven plaatst om besmetting te voorkomen.
  • Met zijn bekroonde heetwatertank, ontworpen om hitte vast te houden, is de Emax POU energiezuiniger dan andere heetwatertanks. De robuuste kast maakt de koeler minder gevoelig voor beschadigingen en defecten. 
  • Dankzij de geïntegreerde wielen kan de koeler gemakkelijk van de ene locatie naar de andere worden vervoerd, zonder dat er zwaar tilwerk aan te pas komt.

Capaciteit: kamertemperatuur en koud 6 liter/ uur; heet 7,5 liter/ uur
Temperatuur: koud 6° C/ heet 86° C - 94° C
Reservoirtype: koud verwisselbare waterleiding (1,8 liter); heet roestvrij staal (1 liter)
Stroomvereisten: 230V; 50HZ
Type koelmiddel: R134a
Gewicht: 17,5 kg
Kast ABS polymeer
Stroomverbruik: model Heet; koud 650W/ model Kamertemperatuur & koud 150W
Kleur: antraciet

Bestel nu: Economy leidingwaterkoeler

Overzicht

  • Koud/ kamertemperatuur
Voorwaarden
€350,90
Prijs excl. btw. €290,00
Prijs incl. btw
-
+

Documenten

economy_emax_pou.pdf279.48 KBPDF-NETHERLANDS2018-06-08