Business+ leidingwaterkoeler tafelmodel

Dit handige tafelmodel voorziet u van heerlijk koud water en water op kamertemperatuur. Optioneel verkrijgbaar met heet water voor een kleine meerprijs.

Heeft u een vraag?

Business+ tafelmodel leidingwaterkoeler

Dit exclusieve Business+ model van Eden Springs is de meest populaire aan leidingwater gekoppelde waterkoeler, dankzij zijn veiligheid, hoogwaardige materialen, toonaangevende design, efficiënt ruimtegebruik, hypermoderne technologie, en hoog gebruiksgemak. De Business+ is ideaal voor alle situaties waar hoog verbruik aan de orde is.

Uw waterkoeler wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd. Wij adviseren u bij deze watercooler een serviceovereenkomst af te sluiten.

Koelers met koolzuurhoudend water kunnen een afwijkende levertijd hebben. Levertijd in overleg. 

  • Het gepatenteerde Eden filtratiesysteem wordt gekoppeld aan de bestaande riolering en verwijderd zo ongewenste deeltjes, zoals lood, chloor, bacteriën, roest, en geurtjes. Zo geniet u moeiteloos van een onbeperkte voorraad gezond, smaakvol water.
  • Het geavanceerde touch-paneel bevat alle functie-indicatoren van een koeler, een kindervergrendeling, en een elektronische drukknop waarmee onbeperkt water op kamertemperatuur, koud water, heet water, en koolzuurhoudend water getapt kan worden, afhankelijk van het model dat u heeft.
  • Dankzij de onbeperkte watertoevoeren het grote tapoppervlak is de Business+ perfect voor het vullen van sportflesjes, grote glazen, karaffen en waterkannen. Zo heeft u overal op kantoor vers water.
  • Het lekreservoir met een inhoud van 2 liter heeft een alarmsysteem, waardoor u gewaarschuwd wordt als het reservoir geleegd moet worden.

OPTIONEEL: 

  • Voor de hygiënegevoelige sectorkan deze waterkoeler geleverd worden met extra voorzieningen zoals een UV-lamp, zodat u altijd puur, vers water tot uw beschikking heeft. Wij geven om het milieu, en daarom heeft de Busniness+ ook een LED-sensor die het energieverbruik van de waterkoeler buiten kantooruren beperkt.

Capaciteit: koud, koolzuurhoudend en heet: 6l/ uur
Temperatuur: koud 2-10°; heet 85-92°C
Reservoir type: roestvrijstalen Direct Chill & Hot tank
Benodigd vermogen: 220 -240V 50/ 60Hz
Soort koelmiddel: R134a
Gewicht: 20 kg

Bestel nu: Business+ leidingwaterkoeler tafelmodel

Overzicht

  • Kamertemperatuur/ koud
Voorwaarden
€520,30
Prijs excl. btw. €430,00
Prijs incl. btw
-
+

Documenten

business_pou_ng_tt.pdf248.71 KBPDF-NETHERLANDS2017-10-27