Business Storm waterkoeler

De Storm is een unieke waterkoeler met een onderscheidend voordeel: de watertank bevindt zich niet bovenaan de machine, maar op de bodem, binnenin het apparaat! 

Heeft u een vraag?

€477,95Prijs excl. btw. €395,00
-
+
Prijs incl. btw

Business Storm waterkoeler

De Storm is een unieke waterkoeler met een onderscheidend voordeel: de watertank bevindt zich niet bovenaan de machine, maar op de bodem, binnenin het apparaat! Met zijn moderne design, aantrekkelijke afwerking, verborgen kraantjes en onderhoudsgemak is de Storm geschikt voor elke omgeving. Beschikbaar in koud/ heet water.

  • Omdat deStorm een onderlader is, hoeven er geen zware watertanks meer getild te worden; de tank wordt gewoon via het deurtje in de voet van de waterkoeler geplaatst; er is bijna geen moeite voor nodig.
  • Het controlepaneel bevindt zich op een ergonomische hoogte waardoor het gemakkelijk door de consument te bedienen is, en bevat twee simpele toetsen waarmee heet en koud water voor ongeveer 10 consumenten per dag getapt kan worden bij een inhoud van ongeveer 19 liter water.
  • Het flitsende LED-lampje geeft aan wanneer de tank bijna leeg is. Als de SmartFloTM cartridgevervangen moet worden, gaat er geen licht branden. De machine heeft een kindervergrendeling waardoor het risico datheet water per ongeluk of door kleine kinderen getapt kan worden, wordt beperkt. Met zijn grote tapoppervlak is de Storm perfect voor het vullen vansportflesjes, grote glazen, karaffen en waterkannen. Zo heeft u overal op kantoor vers water. Doordat de lekbak uitneembaar is kan hij gemakkelijk schoon gemaakt worden.
  • De watercartridge kan gemakkelijk verwijderd en vervangen worden, zodat de machine twee keer per jaar snel en effectief gereinigd kan worden.

Capaciteit: koud: 2,8 liter/ uur; heet: 5,5 liter/ uur 
Temperatuur: koud 4-10°C ; heet 76-92°C 
Reservoir type: SmartFloTM watercartridge
Benodigd vermogen: 240V 50Hz
Soort koelmiddel: R134a 30g 
Gewicht: 14,5 kg 
Materiaal: hoogglans finish met RVS-look

Documenten

business_storm_bwc.pdf241.58 KBPDF-NETHERLANDS2017-09-12