Business+ leidingwaterkoeler tafelmodel

Business+ tafelmodel leidingwaterkoeler

Dit exclusieve Business+ model van Eden Springs is de meest populaire aan leidingwater gekoppelde waterkoeler, dankzij zijn veiligheid, hoogwaardige materialen, toonaangevende design, efficiënt ruimtegebruik, hypermoderne technologie, en hoog gebruiksgemak. De Business+ is ideaal voor alle situaties waar hoog verbruik aan de orde is. 

Uw waterkoeler wordt gratis bezorgd en geïnstalleerd. Wij adviseren u bij deze watercooler een serviceovereenkomst af te sluiten. Zowel huren of kopen is mogelijk.

Koelers met koolzuurhoudend water kunnen een afwijkende levertijd hebben. Levertijd in overleg. 

Kamertemperatuur
Koud water
Heet water
Eigenschappen
Het gepatenteerde Eden filtratiesysteem wordt gekoppeld aan de bestaande waterleiding en verwijdert ongewenste deeltjes en verbetert de smaak en geur van het water. Zo geniet u moeiteloos van een onbeperkte voorraad gezond, smaakvol water.
Het geavanceerde touch-paneel bevat alle functie-indicatoren van een koeler, een kindervergrendeling, en een elektronische drukknop waarmee onbeperkt water op kamertemperatuur, koud water, heet water, en koolzuurhoudend water getapt kan worden, afhankelij
Dankzij de onbeperkte watertoevoeren het grote tapoppervlak is de Business+ perfect voor het vullen van sportflesjes, grote glazen, karaffen en waterkannen. Zo heeft u overal op kantoor vers water.
Het lekreservoir heeft een inhoud van 400 ml. Afhankelijk van de situatie bij u ter plaatse kan het reservoir indien wenselijk aangesloten worden op uw reguliere waterafvoer.
Wij geven om het milieu, en daarom heeft de Busniness+ ook een LED-sensor die het energieverbruik van de waterkoeler buiten kantooruren beperkt.
Technische gegevens
Capaciteit: koud en koolzuurhoudend 10 liter per uur en heet 6 liter per uur
Temperatuur: koud 2-10°; heet 85-92°C
Reservoir type: roestvrijstalen Direct Chill & Hot tank
Benodigd vermogen: 220 -240V 50/ 60Hz
Soort koelmiddel: R134a
Gewicht: 16 - 20 kg
Afmetingen
Breedte: 33 cm
Diepte: 35 cm
Hoogte: 52 cm
Uitgifte hoogte: 20 cm
+ 20 gebruikers