Eden bronwater 18,9 liter
Afmetingen 18,9L fles

Eden bronwater fles 18,9 liter

print

Met ons Eden bronwater heeft u het lekkerste bronwater uit Nederlandse bron thuis of op het werk.

We halen ons water alleen uit de beste bronnen in Europa. Het water in Nederland komt dan ook uit Nederlandse bron, in het Brabantse plaatsje Mierlo. Ons water wordt gewonnen door de Ministerie van Volksgezondheid erkende bron en op locatie daar direct gebottled.

Wij voldoen aan alle Europese regels en voorwaarden als het gaat om de kwaliteit van het water en de waterkoelers. De kwaliteit van het water heeft onze hoogste prioriteit, vandaar dat wij ons water winnen uit de door het Ministerie van Volksgezondheid erkende bron ‘Mierl’eau’. Ons water is AWCN (Associatie Water Coolers Nederland) gecertificeerd en doet aan alle eisen die deze organisatie aan ons water stelt. Daarnaast zijn wij nog aangesloten bij organisaties als Watercoolers Europe, NSF International en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast compenseren wij onze CO2 uitstoot door middel van het Carbon Neutral Programma.

* Exclusief € 3,00 brandstoftoeslag 
* Exclusief € 11,35 statiegeld

De samenstelling van ons water (aantal milligram mineralen per liter):

 • Bicarbonaat 253 mg/l 
 • Calcium 58,9 mg/l 
 • Magnesium 9,8 mg/l 
 • Nitraat < 1,5 mg/l 
 • Fluoride < 0,2 mg/l
 • Droogrest 247 mg/l

Wij leveren geheel gratis vanaf een bestelling vanaf 3 flessen Eden water op ieder gewenst adres in Nederland.

 

Wat zijn de voordelen van onze 18,9 liter waterflessen?

Voortdurend hydrateren

Water is gezondheid, dat weten we allemaal. Daarom is het belangrijk om een bron van zuiver, vers kwaliteitswater binnen handbereik te hebben. Eden biedt waterdispensers voor kantoren en woningen, zodat u op elk moment gehydrateerd kunt blijven met een eersteklas drankje. 

Direct bij u thuis of op kantoor afgeleverd

Wij zijn ons bewust van het gewicht van onze 18,9 liter waterflessen en daarom leveren wij ze rechtstreeks aan uw deur wanneer u ze nodig hebt. Daarnaast bieden wij een uitgebreide service op het gebied van installatie, onderhoud en klantenservice.

Met respect voor het milieu 

Met Eden waterdispensers beschermt u het milieu. Ons bedrijf is CO2 neutraal gecertificeerd, wat betekent dat wij al onze CO2 uitstoot compenseren, omdat wij 100% hernieuwbare energie gebruiken. Bovendien promoten wij het gebruik van herbruikbare 18,9-literflessen om plastic afval te verminderen. Op die manier dragen wij bij tot de vermindering van onze ecologische voetafdruk.

 

Is het nodig om 18,9 liter waterflessen te bestellen voor op kantoor?

Zelfs als ze alle voordelen kennen, vragen sommige mensen zich nog steeds af of het wel de moeite waard is om flessen water van 18,9 liter te bestellen voor op de werkplek. 

Bedrijven die meerdere afdelingen hebben, zouden moeten overwegen grotere flessen te kopen die het hele team kunnen voorzien. Als we naar de praktische kant kijken, zal iedereen in de afdeling naar dezelfde hoek gaan om hun glas te vullen en doorgaan met hun werk.

Eén dispenser per afdeling - als we er meerdere hebben - is ideaal, want zo kan iedereen die in dezelfde ruimte werkt zonder ver te hoeven lopen van een koel glas water genieten. Dit, wat op het eerste gezicht onzinnig lijkt, heeft een aantal bedrijven voordeel opgeleverd.

 

Wat is de prijs van 18,9 liter flessen water?

Bij Eden Springs bieden wij de meest concurrerende prijzen op de markt; een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarmee u voor veel minder dan u denkt over zuiver water kunt beschikken. Verder bieden wij u bij Eden een complete service die gaat van de distributie van de flessen, over de installatie, het onderhoud, de hygiëne en de klantenservice. Neem contact met ons op en wij informeren u vrijblijvend. 

De 18,9-liter waterfles is een must-have voor thuis en op het werk. Een bron van zuiver en gezond leven die ook nog eens milieuvriendelijk is.

Lekker bronwater
Snelle bezorging
Flessenwaterkoelers
Recyclebaar
 • Voordelen
Voordelen
 • Topkwaliteit bronwater van lokale bron in Mierlo.
 • Het water in de fles is fris van smaak en past op de waterkoelers van Eden.
 • Water drinken is gezond voor u.
 • Water met een heerlijke, frisse smaak.
 • Gecertificeerd door meerdere instanties.