Waterkoeler voor bedrijven

Al onze kennis en ervaring tot uw beschikking

We houden van water en we werken al meer dan 20 jaar met water, in heel Europa. Water is de belangrijkste bron van gezondheid en vitaliteit voor uw bedrijf. Door uw werknemers water aan te bieden, helpt u hen de hele dag actief en gefocust te blijven. De afgelopen twintig jaar hebben we bij Eden Springs de productiviteit en het welzijn van meer dan 800.000 Europese bedrijven en hun werknemers verbeterd, door hen de allerbeste drinkwateroplossingen aan te bieden.
Met meer magazijnen, medewerkers en klanten dan enig ander bedrijf is Eden Springs officieel de toonaangevende leverancier van waterkoelers in Europa. Onze wateroplossingen omvatten een groot assortiment flessen- en leidingwaterkoelers.

Vertrouw op de Europese leider, vertrouw op Eden Springs!

Waterkoelers met flessen

Waterkoelers met flessen

Flessenwaterkoelers van Eden zijn de ideale oplossing voor puur en gezond water voor al uw werknemers en bezoekers. Ze zijn makkelijk in het gebruik en gebruiken uitsluitend een standaard stopcontact. Eden levert een groot assortiment waterkoelers die perfect zijn aangepast aan elke werkomgeving. U profiteert van water op kamertemperatuur, koud, warm of met bruis, afhankelijk van het model waterkoeler.

Meer lezen
Leidingwaterkoeler voor bedrijven

Leidingwaterkoeler voor bedrijven

Als er iets is dat de levering van natuurlijk bronwater in flessen verhindert en als u toegang heeft tot schoon leidingwater, dan zijn leidingwaterkoelers de perfecte oplossing.

Meer lezen
Water accessories

Accessoires

Maak uw Eden-ervaring compleet met alle benodigde accessoires, zoals glazen, flessenrekken, vloetmatten…

Meer lezen
Distributie en dienstverlening

Distributie en dienstverlening

Eden is zoveel meer dan een waterleverancier. Het is ook een dienstverlenend bedrijf. Met ons beschikt u over alle ondersteuning die u nodig heeft als klant, zoals reparaties, management, reguliere leveringen, duplicaten van facturen…

Ontdek onze dienstverlening
Waterkoeler voor thuis

Waterkoeler voor thuis

Geniet van het comfort van een bronwaterkoeler van Eden in uw eigen huis. Zorg goed voor uw familie en uzelf.

Meer lezen