Excellente service met onze 5 beloftes

Excellente service met onze 5 beloftes

Snelle installatie en levering
Koopt u of huurt u een waterkoeler van Eden, dan streven wij ernaar om deze binnen 5 werkdagen voor u te installeren. Koffiemachines installeren wij binnen 10 werkdagen, mits de machine op voorraad is.

Tevreden met het product
We leveren alleen het beste water en koffie van de meest vooruitstrevende merken in het land. Maar mocht er onverhoopt iets niet aan de smaak kloppen, dan horen wij dat graag van u. We zullen het probleem met u bespreken en het zo snel mogelijk oplossen.

Schoner dan schoon
Onze Eden koelers worden, op advies van de AWCN, minimaal 2 keer paar gereinigd.

Tijdige levering
Wij leveren uw water- en koffiebestellingen binnen 5 werkdagen bij u af.

Snelle, technische oplossingen
We proberen uw storing zo goed mogelijk binnen 48 uur te verhelpen.

LANDELIJKE INSTALLATIE EN LEVERING

Huurt u een waterkoeler, leidingwaterkoeler of koffiemachine? Dan komt onze vakkundige installateur deze persoonlijk bij u afleveren. We leveren ook landelijk water en koffie wanneer het u uitkomt, vaak binnen 5 werkdagen. 

Leveren van water

Dankzij onze 2 depots in Nederland (Zoetermeer en Son & Breugel) kunnen wij heel Nederland voorzien van water en koffie. Samen met meer dan 75 medewerkers helpen wij u graag. Onze tevreden klanten zijn blij met onze vriendelijke medewerkers en heerlijk bronwater en lekkere koffie.  

Leveren van koffie

We leveren professionele koffiemachines en koffieingredienten door heel Nederland. Welke smaak ook bij u past en welke machine u ook kiest. Binnen twee weken installeren wij de machine van uw keuze bij u op locatie (mits de machine voorradig is). 

Vind het dichtstbijzijnde filiaal of depot

Eden-filiaal of depotadres

ONDERHOUD

Onze vakkundige monteurs komen meerdere malen per jaar bij u langs om de machine goed te onderhouden. Gaat er iets fout met uw machine, dan kunt u altijd een storing bij ons melden. Kunnen we dit niet telefonisch oplossen, dan sturen we binnen 48 uur een monteur bij u langs. En kunnen we het op locatie niet repareren? Dan krijgt u van ons een werkende leenmachine. Als u een huurovereenkomst of serviceovereenkomst heeft, betaalt u hier helemaal niks voor. 

Als u een waterkoeler bij ons huurt of als u een serviceovereenkomst heeft, dan onderhouden wij uw waterkoeler met enige regelmaat. Ons vakkundig team kent de regelgeving van verschillende instanties en leeft deze punctueel na. Wilt u een tussentijdse onderhoudsbeurt? Deze vraagt u gemakkelijk aan door te bellen naar ons gratis telefoonnummer: 0800-9040

 

Bekijk onze service voor bronwaterkoelers
Bekijk onze service voor leidingwaterkoelers

Regulier onderhoud aan uw koffiemachine zit standaard in uw huur- of serviceovereenkomst. Tijdens installatie zullen wij u laten zien hoe de machine werkt en hoe u klein onderhoud en bijvullen zelf kunt doen. Een aantal keer per jaar komen wij bij u langs om groot onderhoud te plegen en o.a. filters te vervangen.

AFTER SALES SERVICE TEAMS

Voor vragen over het gebruik van uw product en bij problemen kunt u contact met ons opnemen per telefoon, per e-mail of middels ons contactformulier.

Onze klantenservice staat graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over bestellingen, facturen en machines. Gaat er iets fout, dan zullen zij het probleem identificeren en het zo goed mogelijk voor u oplossen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 17:00 via 0800-9040 of stuur een mail naar:

info@edensprings.nl

Ons Technisch Service Team staat op werkdagen voor u klaar om uw water- en koffiemachines te onderhouden en te reinigen. Medewerkers van dit team ontvangen eerst een uitgebreide opleiding voordat zij de weg op gaan. Deze training is een gecertificeerde training door Watercoolers Europa. 

Heeft u nu een storing? Vul het storingsformulier in of bel ons nu direct: 0800-9040 (optie 1 voor koffie, optie 2 voor water)

VRAGEN?

Heeft u hulp nodig?
Belt u dan gerust ons gratis telefoonnummer: 0800-9040 of vul het contactformulier in.