Wagen (0)

Ga naar aanbieding

ENERGY@WORK

ENERGY@WORK

 

Koffie en water zijn onmisbaar op het werk. Voor uw klanten, medewerkers en uzelf. Onze producten geven extra energie op de werkvloer. Een gezond lichaam zorgt voor een lekker opgeruimd gevoel in uw hoofd waardoor u bergen kunt verzetten. Bovendien zorgen water en koffie ervoor dat uw medewerkers regelmatig een pauze nemen. En dat is natuurlijk ook goed voor de productiviteit. 

 

WELL-BEING@WORK

De meeste mensen brengen 60 procent van hun tijd door op hun werkplek. Organisaties moeten daarom goed voor hun mensen zorgen. Dat is niet alleen goed voor uw medewerkers, maar ook voor uw resultaten. Gezonde werknemers zijn productiever en zorgen voor lage verzuimkosten. Water drinken is een van de meest simpele maar effectieve manieren om het lichaam lekker fit te houden. Eden vindt dit belangrijk en biedt producten die dit ondersteunen. 

 

Water en uw bedrijf 


Hoe beter het welzijn van uw werknemers, hoe beter de prestaties van uw bedrijf. 

Met gezonde werknemers:

  • beperkt u kosten voor ziekteverlof
  • draagt u bij aan een hoog arbeidsmoraal en goede arbeidsverhoudingen
  • verhoogt u de werkproductiviteit en - prestaties

U doet er als bedrijf goed aan om een watercooler te plaatsen: een eenvoudige maar zeer doeltreffende manier om het welzijn van uw medewerkers te bevorderen. Uit onderzoek van de Associatie Watercoolers Nederland (AWCN) blijkt dat werknemers die op de werkplek een watercooler tot hun beschikking hebben, meer water drinken. De watercooler geeft de extra prikkel. 
 

© 2017 Eden Springs All Rights Reserved.
Wagen (0)
Advies op maat