Eden Spring Group

Vitaliseert al meer dan 18 jaar bedrijven

Europees marktleider

Eden Springs Europe is het toonaangevende watermerk voor bedrijven, met een groot assortiment oplossingen zoals bronwater, flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers. Met onze grote variëteit aan koffieoplossingen voor kantoren hebben we onszelf het doel gesteld om de toonaangevende leverancier van water én koffie in Europa te worden.

Met een netwerk van vertegenwoordigers en bronnen in 18 landen distribueert Eden meer dan 800 miljoen liter water per jaar en leveren we onze water- en koffieloplossingen aan meer dan een half miljoen klanten.

Onze missie bestaat uit het geven aan energie aan klanten in Europa door middel van dranken op kantoor. Dankzij producten die energie en welzijn leveren, helpt Eden elke dag een beetje beter voor onszelf te zorgen. Voor meer informatie over onze internationale activiteiten, productaanbod en de landen waarin we werken, gaat u naar www.edensprings.com. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u ook een e-mail sturen naar info@es.edensprings.com. We vertellen u graag meer.

Eden Spain

Eden (Spanje)

Agua Eden, wereldleider binnen de sector, betrad in juni 2000 de Spaanse markt, na overname van het bedrijf Aqua 2000. In de loop van de jaren heeft Eden zich gevestigd als een toonaangevend bedrijf binnen de sector, met een aanbod op het gebied van water en koffie aan meer dan 30.000 klanten in Spanje, aan bedrijven en particulieren.

Agua Eden is een bedrijf met een bedrijfsfilosofie die respect toont voor het milieu, gecertificeerd volgens de norm ISO 14001. Daarom werken we alleen met lokale bronnen. We werken intensief aan de optimalisatie van onze routes. de flessen die we gebruiken voor onze waterkoelers zijn herbruikbaar en recycleerbaar. Op deze manier voorkomen wij een enorme productie aan plastic. Onze inzet is een zo groot mogelijke reductie van CO2-emissies ten bate van het milieu.

Wij zijn een bedrijf dat georiënteerd is op vooruitgang. We begonnen als een bedrijf dat alleen water leverde. Tegenwoordig is Eden reeds het toonaangevende bedrijf in water- en koffieoplossingen voor de werkplek en thuis in heel Europa. We proberen continu na te denken over hoe we verder kunnen komen en hoe we onze klanten tevreden kunnen stellen.

Cott Group

Sinds 2016 is Eden Springs een onderdeel van Cott Corporation (NYSE: COT; TSX: BCB), een gediversificeerd drankenbedrijf dat in volume de grootste nationale aanwezigheid in gebotteld water levert aan particulieren en kantoren in Noord-Amerika. Het bedrijfs is Europees leider op het gebied van speciaal gebrande en gemelangeerde koffievariëteiten, icetea voor de voedingsmiddelensector van de Verenigde Staten en een van de grootste drankenproducenten ter wereld namens winkelketens, merkeneigenaars en distributeurs.

Het Cott-platform bereikt meer dan 2,3 miljoen consumenten of verkooppunten tussen Noord-Amerika en Europa. Dit netwerk wordt ondersteund door strategisch geplaatste faciliteiten, zowel op het gebied van verkoop, distributie en wagenpark, grossiers en distributeurs. Op deze manier kan de groep efficiënt leveren aan woonvoorzieningen, bedrijven, restaurantketens, hotels, kleine en grote winkelketens en zorgcentra. Kijk voor meer informatie op www.cott.com.

Klik hier voor meer informatie over de Cott gedragscode.

Bekijk hier de Code of Conduct