Wagen (0)

Ga naar aanbieding

Certificaten en Partners

Parters van Eden Springs The Water & Coffee Company

Kwaliteit staat bij Eden op de eerste plaats. Om deze reden werken wij alleen samen met partners die een goede reputatie genieten. 

 


Lvazza koffie bestellen bij EdenLAVAZZA  bestaat al 117 jaar en is opgericht door Luigi Lavazza die in 1895 een kruidenierswinkeltje kocht in het centrum van Turijn. Lavazza was een echte pionier en bedacht het concept van de ‘koffiemelange'; een mengsel van verschillende soorten koffie met een harmonieus en smaakvol resultaat. Lavazza staat voor kwaliteit in koffie en is synoniem voor Italiaanse espresso die over de hele wereld wordt gedronken. 

 

Animo Goede koffie op je werkplek is ontzettend belangrijk. Voor de twee talenten van de veelbelovende start-up tot de duizenden medewerkers van de gevestigde multinational — koffie geeft ons allemaal nieuwe energie. Bij Animo vinden zij dat iedereen tijdens het werk van goede koffie moet kunnen genieten: schoonmakers, receptionisten, managers, directeuren, de vroege vogels en degenen die tot in de kleine uurtjes door moeten. Daarom maakt Animo koffiezetapparaten en koffiemachines voor de keuken, ontvangstruimte, vergaderzaal, pantry en kantine van elk kantoor en elke werkplek.

 

Bravilor Bonamat is een toonaangevende organisatie op het gebied van ontwikkelen en produceren van professionele drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee. Bravilor Bonamat is al vijfenzestig jaar een autoriteit op dit gebied en bovendien al jaren Europees marktleider. Met een breed en innovatief assortiment biedt Bravilor Bonamat voor elke situatie het juiste drankbereidingssysteem. 

 

Oasis is een dochteronderneming van OASIS International. Het merk OASIS is een erkende wereldwijde leider in het ontwerp en de fabricage van de flessen- en leidingwaterkoelers. OASIS is gevestigd in Ballina, Ierland met een geïntegreerde fabriek in Gliwice, Polen. De fabriek en magazijnen zijn gebaseerd in heel Europa, Rusland en het Midden-Oosten om onze klanten te bedienen. Oasis internationale hoofdkantoor is gevestigd in Columbus, Ohio en het bedrijf heeft ook een fabriek in Monterrey, Mexico. 
 

Cosmetal Prachtige watercoolers van hoge kwaliteit worden geproduceerd door Cosmetal. Deze Italiaanse leverancier heeft al meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van watercoolers. Cosmetal staat garant voor uitstekende hygiëne, hoge technische standaarden en constante innovatie. 
 

3M Watercoolers met leidingwater met de beste kwaliteit waterfilters worden geleverd 3M Water Filtration: de mondiale leider in ontwerp, productie en marketing van filtratieproducten. 
 

Portola Portola Packaging is gespecialiseerd in de vervaardiging van doppen en sluitingen voor voedsel-en drankverpakkingen. Deze aanbieder blinkt uit in uitmuntendheid in innovatie en diversiteit van haar producten. Portola fabriceert, distribueert en verkoopt over heel de wereld en zijn belangrijkste klanten zijn verspreid over heel Europa, Rusland, Afrika en het Midden-Oosten. 
 


CAPSNAP van Greiner Packaging is het enige bedrijf dat een complete verpakkingsoplossing levert voor de Europese watercoolermarkt. Het productassortiment bestaat onder andere uit flessen van 18,9 liter voor kantoren en voor thuis (injectie- & extrusietechnologie), doppen, labels en andere accessoires voor 18,9-literflessen. 

 

DRC   Dutch Refurbish Centre

Dutch Refurbish Centre, kortweg DRC, is een landelijk opererende en geheel onafhankelijke service organisatie op het gebied van vendingautomaten.
Voor zowel installeren, onderhoud en reparaties van desbetreffende automaten, zijn we dé servicepartner. Service staat bij ons hoog in het vaandel: met snel schakelen, korte lijnen, duidelijke communicatie en veel kennis van diverse (koffie)automaten, zijn wij als organisatie de technische schakel voor Eden Springs! 

 

 

Certificaten Eden Springs The Water & Coffee Company

 

Eden is marktleider op het gebied van watercoolers. Wij verbeteren continue onze productie- en controleprocessen en zijn aangesloten bij onder andere de volgende (inter)nationale instanties:

 

   

© 2017 Eden Springs All Rights Reserved.
Wagen (0)
Advies op maat