Wagen (0)

Ga naar aanbieding

Over ons

Eden, de totaalleverancier voor water en koffie

 

Eén punt voor uw totaal oplossing

 

Op zoek naar de perfecte wateroplossing bij u op het werk? Eden Springs biedt een breed assortiment aan, bestaande uit flessenwatercoolers, leidingwatercoolers en water van internationale topmerken. Huur of koop van Europa's nummer 1 waterleverancier.

Bij Eden geloven wij in directe oplossingen voor simpele problemen. U wilt gewoon de beste koffie en het zuiverste water voor uw klanten en werknemers. Dit moet geen tijd van u vragen want dat is iets waar elke onderneming te kort aan heeft. Eden heeft daarom voor uw bedrijf een simpele full service oplossing. U deelt met ons uw behoefte en wij voorzien. Zo simpel kan het zijn.

Eden Springs Nederland biedt een breed assortiment water- en koffieoplossingen voor u, uw klanten en uw medewerkers. Wij zijn marktleider in de watercoolerindustrie en een nationale speler op koffiegebied. Eden Springs is onderdeel van Eden Springs International (SA) en is in 14 andere landen vertegenwoordigd. Wij hebben 15 jaar ervaring en leveren hoge kwaliteit service en producten voor op kantoor en bij u thuis. Eden Springs gebruikt haar kennis en know-how om u als klant de Eden Experience optimaal te laten beleven. 

 

Eden brengt energie op de werkplek en thuis met onze water- en koffieproducten

 

Dat is onze missie. Eden heeft hier een aantal werkwijzen voor ontwikkeld: 

Een excellente klantenservice 
Ons servicenetwerk, dat met een award is bekroond, zorgt ervoor dat u uw bestellingen op tijd geleverd krijgt. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van onze producten. 

Een productlijn die tegemoetkomt aan uw wensen 
Ons aanbod is gevarieerd. Van watercoolers met flessen tot watercoolers via een waterleidingaansluiting, koffieautomaten en accessoires. 

Ambitie om ons werk altijd beter te doen, op een duurzame manier 
Eden is Europa’s grootste leverancier van water- en koffieproducten. Eden streeft ernaar om een 100 procent CO2 vrij bedrijf te worden. Wij steunen liefdadigheidsprojecten die de wereld er beter uit laten zien. Dichtbij huis, maar ook over de grenzen. 

 

Eden Springs en het milieuEden en het milieu

 

 

 

Water is een van de kostbaarste natuurlijke bronnen op aarde. Water en milieu moeten daarom ook goed worden beschermd. 

Impact
Wij onderzoeken regelmatig de impact die onze bedrijfsvoering op het milieu heeft. Edenwater voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitscriteria en de drinkwaterrichtlijnen van de World Health Organization (WHO). 

Milieu
Ons water is milieuvriendelijk: het wordt bij de bron gewonnen en gebotteld met een minimale impact op het milieu. Daarnaast worden onze flessen hergebruikt en gerecycled. 

Optimaal
Eden heeft een logistiek systeem ontwikkeld voor efficiënte waterleveringen. Dat is gunstig voor onze klanten en het milieu. 

 

Eden bronwater voor de watercoolerEden zuiver bronwater voor thuis en op het werk

Edenwater is zuiver bronwater

 

 

Zuiver bronwater uit Nederland
Wij laten ons water bottelen bij de bron Mierl’eau in Mierlo, die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is erkend. Deze erkenning wordt alleen afgegeven als de bron aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet en als het water een constante kwaliteit heeft. 

Bescherming
Ons water komt van 198 meter diep. Ondoordringbare kleilagen zorgen ervoor dat het water uitstekend bewaard is gebleven. 

Regelmatige controle
Eden hanteert zeer strenge maatregelen bij de botteling van het water. Het water wordt regelmatig gecontroleerd en geanalyseerd. Kenmerken van ons water? Het lage mineraal- en zoutgehalte. Dat zorgt ervoor dat het water lekker zuiver is en blijft. 

 

Duurzame water- en koffiesystemen

  • ons water wordt duurzaam aan de bron gewonnen en gebotteld met een minimale impact op het milieu
  • onze producten voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitscriteria
  • wij volgen de drinkwaterrichtlijnen van de World Health Organization
  • wij hergebruiken en recyclen altijd onze flessen
  • door ons efficiënte logistieke systeem rijden wij geen kilometer te veel. En dat is goed voor het milieu
© 2017 Eden Springs All Rights Reserved.
Wagen (0)
Advies op maat