HOUDT NEDERLAND EN EUROPA GEHYDRATEERD EN ENERGIEK

Eden Springs is Europa’s nummer 1 water- en koffieleverancier

Eden Springs is Europa’s nummer 1 water- en koffieleverancier. Elk bedrijf heeft een water- en koffieoplossing nodig voor haar medewerkers, klanten en bezoekers want… 80% van alle dranken die je drinkt op kantoor zijn water of koffie. Bij Eden bestelt u gemakkelijk al uw producten voor op kantoor.

Water van Eden
We hebben een breed assortiment aan flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers. Elk jaar houden we Europa gehydrateerd met… 800 miljoen liter water voor 1 miljoen bedrijven en huishoudens in 17 landen.

Koffie van Eden
Koffie voor elke werkomgeving. We bieden u een breed assortiment met meerdere koffiemachines en verschillende soorten koffie (capsules, bonen, fresh brew en instant). We leveren een passende aanbieding, speciaal afgestemd op uw behoefte en voorkeuren. Onze bekende leveranciers zijn o.a. Lavazza, Douwe Egberts, Animo en Rheavendors.

Bekijk onze video:

Bekijk ook onze video "Eden Springs Every Sip has its Story"

ONZE VISIE: UW FAVORIETE WATER EN KOFFIE COMPANY ZIJN

Onze kernwaarden zijn de thuisbasis van Eden’s cultuur, die we dagelijks intern en extern toepassen:

We care…:

 • Om elke werkplek te voorzien van water- en koffieoplossingen en dit met perfecte service uit te voeren
 • Om onze klanten, het milieu en non-profitorganisaties
 • Om onze medewerkers, met als doel ‘een Great Place to Work’ te zijn.
 • Passie voor kwaliteit: We bieden topkwaliteit producten en werken nauw samen met vooruitstrevende leveranciers.
 • Gezondheid: Heerlijke producten die een gezonde, productieve levensstijl bevorderen bij elk bedrijf
 • Nummer 1: We zijn Europa’s nummer 1 op het gebied van water- en koffieoplossingen en nemen de verantwoordelijkheid heel serieus!

EDEN SPRINGS WORDT CO2 NEUTRAAL IN HEEL EUROPA

Na bijna 10 jaar toegewijde duurzaamheidsinspanningen, heeft Eden Springs in 2018 besloten, als Europese marktleider op het gebied van wateroplossingen voor kantoren, een stap verder te gaan en Europa's grootste gecertificeerde CO2-neutrale water- en koffieleverancier te worden. Bovendien zijn onze producten gecertificeerd Carbon Neutral, samen met het gebruik voor het eerste jaar.

Simpel gezegd, betekent dat elke afzonderlijke activiteit en handeling van onze werknemers wanneer zij hun huis verlaten om te komen werken, tot de distributie door onze vrachtwagens, geen impact heeft op de CO2-uitstoot.

Meer informatie over Carbon Neutral

Water & koffie blog

Water & koffie blog

Met water en koffie kan je heel creatief zijn! Iedere maand posten wij de verschillende recepten, trend en leuke weetjes met betrekking to water en koffie via onze blog.

Bekijk onze blog voor meer inspiratie.

Loopbaan bij Eden Springs

Gedreven en klantvriendelijke medewerkers zorgen voor een uitstekende service. Eden vindt dat heel belangrijk. 80 Procent van onze werknemers heeft dagelijks direct contact met de klant. Eden zorgt goed voor al zijn medewerkers en voert een modern personeelsbeleid. Onze uitgangspunten:

 • Eenduidigheid 
 • Eden hanteert voor elk land dezelfde profielen bij de werving en selectie. Wij voeren regelmatig functionerings -en beoordelingsgesprekken. En bij geschiktheid zijn er nationale en internationale carrièremogelijkheden. 
 • Beloning 
 • Eden heeft een modern markt conform beloningsbeleid. Naast een vast salaris kennen wij ook voor een groot aantal functies een variabel beloningsbeleid. Dit maakt het mogelijk om goede prestaties extra te belonen. 
 • Platte organisatie 

Eden vindt het belangrijk dat je betrokken bent bij de bedrijfsvoering. Contact tussen management en medewerkers is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Samen zorgen we voor kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Verder is onze bedrijfscultuur informeel en no-nonsense. Eden waardeert zelfstandige, dynamische professionals die plezier hebben in hard werken. Goede communicatie en samenwerking zijn hierbij onmisbaar. 

Geïnteresseerd in een interessante baan of een leerzame stage bij Eden? Neem dan contact op met: Debbie de Wilde, HR Officer Eden NL Debbie.dewilde@nl.edensprings.com of 06-13508874.

Carrièremogelijkheden binnen Eden Springs

Onderdeel van Cott Corporation

Cott logo

Sinds 2016 maakt Eden Springs deel uit van Cott Corporation (NYSE:COT; TSX:BCB), een gediversifieerd drankbedrijf met qua volume de grootste nationale aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse en Europese thuis- en kantoor gebottelde waterleveringsindustrie, een leider in op de klant afgestemd branden van koffie en mengen van ijsthee voor de Amerikaanse foodservice-industrie, en een van ‘s werelds grootste producenten van dranken voor kleinhandelaars, merkhouders en distributeurs. Via het platform van Cott worden ruim 2,3 miljoen klanten of leveringspunten in Noord-Amerika en Europa bereikt, ondersteund door strategisch gevestigde verkoop- en distributiefaciliteiten en -vloten, evenals groothandelaren en distributeurs. Dit stelt de groep in staat om woningen, bedrijven, restaurantketens, hotels, kleine en grote retailers en gezondheidszorgcentra efficiënt te bedienen.

Ga voor meer informatie naar www.cott.com.

Bekijk hier de Code of Conduct.