HOUDT NEDERLAND EN EUROPA GEHYDRATEERD EN ENERGIEK

Eden Springs is Europa’s nummer 1 water- en koffieleverancier

Eden Springs is Europa’s nummer 1 water- en koffieleverancier. Elk bedrijf heeft een water- en koffieoplossing nodig voor haar medewerkers, klanten en bezoekers want… 80% van alle dranken die je drinkt op kantoor zijn water of koffie. Bij Eden bestelt u gemakkelijk al uw producten voor op kantoor.

Water van Eden
We hebben een breed assortiment aan flessenwaterkoelers, leidingwaterkoelers en kleine flesjes. Elk jaar houden we Europa gehydrateerd met… 800 miljoen liter water voor 1 miljoen bedrijven en huishoudens in 18 landen.

Koffie van Eden
Koffie voor elke werkomgeving. We bieden u een breed assortiment met meerdere koffiemachines en verschillende soorten koffie (capsules, bonen, fresh brew en instant). We leveren een passende aanbieding, speciaal afgestemd op uw behoefte en voorkeuren. Onze bekende leveranciers zijn o.a. Lavazza, Douwe Egberts, Animo en Rheavendors.

Bekijk onze video:

Bekijk ook onze video "Eden Springs Every Sip has its Story"

ONZE VISIE: UW FAVORIETE WATER EN KOFFIE COMPANY ZIJN

Onze kernwaarden zijn de thuisbasis van Eden’s cultuur, die we dagelijks intern en extern toepassen:

We care…:

 • Om elke werkplek te voorzien van water- en koffieoplossingen en dit met perfecte service uit te voeren
 • Om onze klanten, het milieu en non-profitorganisaties
 • Om onze medewerkers, met als doel ‘een Great Place to Work’ te zijn.
 • Passie voor kwaliteit: We bieden topkwaliteit producten en werken nauw samen met vooruitstrevende leveranciers.
 • Gezondheid: Heerlijke producten die een gezonde, productieve levensstijl bevorderen bij elk bedrijf
 • Nummer 1: We zijn Europa’s nummer 1 op het gebied van water- en koffieoplossingen en nemen de verantwoordelijkheid heel serieus!

CO2 NEUTRALE PRODUCTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

U geeft om het milieu en wij ook. Daarom belasten we het milieu zo min mogelijk met onze producten en ingrediënten. We doen ons uiterste best om onze CO2 uitstoot zo klein mogelijk te houden. We meten hoeveel CO2 we uitstoten en zetten nieuwe processen op om deze te verminderen of te compenseren, waarbij we kijken naar transport, onderdelen en het hergebruiken van materialen. Eden was het eerste bedrijf in onze branche die de CO2 uitstoot ging compenseren. Door deze verandering zijn wij gecertificeerd als CO2 NEUTRAAL. Sinds 2007 financieren wij meerdere projecten van de Carbon Neutral organisatie.

Onze andere maatregelen:

 • Onze routesystemen optimaliseren waardoor we minder kilometers maken. Groot deel van ons wagenpark rijdt zuinig en belast het milieu minder
 • Leveren van energiezuinige machines
 • Minder verbruik van plastic door onze waterflessen maar liefst 50x her te gebruiken
 • Geen gebruik van pakbonnen, maar alles elektronisch versturen
 • UTZ-gecertificeerde koffie en afbreekbare koffiekopjes
 • Constant op zoek naar nieuwe, ecologische manieren waarbij we proberen andere mensen enthousiast te krijgen over het hergebruiken van bekertjes en facturen digitaal te sturen

Water & koffie blog

Water & koffie blog

Met water en koffie kan je heel creatief zijn! Iedere maand posten wij de verschillende recepten, trend en leuke weetjes met betrekking to water en koffie via onze blog.

Bekijk onze blog voor meer inspiratie.

Loopbaan bij Eden Springs

Gedreven en klantvriendelijke medewerkers zorgen voor een uitstekende service. Eden vindt dat heel belangrijk. 80 Procent van onze werknemers heeft dagelijks direct contact met de klant. Eden zorgt goed voor al zijn medewerkers en voert een modern personeelsbeleid. Onze uitgangspunten:

 • Eenduidigheid 
 • Eden hanteert voor elk land dezelfde profielen bij de werving en selectie. Wij voeren regelmatig functionerings -en beoordelingsgesprekken. En bij geschiktheid zijn er nationale en internationale carrièremogelijkheden. 
 • Beloning 
 • Eden heeft een modern markt conform beloningsbeleid. Naast een vast salaris kennen wij ook voor een groot aantal functies een variabel beloningsbeleid. Dit maakt het mogelijk om goede prestaties extra te belonen. 
 • Platte organisatie 

Eden vindt het belangrijk dat je betrokken bent bij de bedrijfsvoering. Contact tussen management en medewerkers is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Samen zorgen we voor kwaliteit die klanten van ons gewend zijn. Verder is onze bedrijfscultuur informeel en no-nonsense. Eden waardeert zelfstandige, dynamische professionals die plezier hebben in hard werken. Goede communicatie en samenwerking zijn hierbij onmisbaar. 

Geïnteresseerd in een interessante baan of een leerzame stage bij Eden? Neem dan contact op met: Debbie de Wilde, HR Officer Eden NL Debbie.dewilde@nl.edensprings.com of 06-13508874.

Carrièremogelijkheden binnen Eden Springs

Onderdeel van Cott Corporation

Cott logo

Sinds 2016 maakt Eden Springs deel uit van Cott Corporation (NYSE:COT; TSX:BCB), een gediversifieerd drankbedrijf met qua volume de grootste nationale aanwezigheid in de Noord-Amerikaanse en Europese thuis- en kantoor gebottelde waterleveringsindustrie, een leider in op de klant afgestemd branden van koffie en mengen van ijsthee voor de Amerikaanse foodservice-industrie, en een van ‘s werelds grootste producenten van dranken voor kleinhandelaars, merkhouders en distributeurs. Via het platform van Cott worden ruim 2,3 miljoen klanten of leveringspunten in Noord-Amerika en Europa bereikt, ondersteund door strategisch gevestigde verkoop- en distributiefaciliteiten en -vloten, evenals groothandelaren en distributeurs. Dit stelt de groep in staat om woningen, bedrijven, restaurantketens, hotels, kleine en grote retailers en gezondheidszorgcentra efficiënt te bedienen.

Ga voor meer informatie naar www.cott.com.

Bekijk hier de Code of Conduct.