Eden levert een groot assortiment koffiemachines waarmee uw klanten en werknemers op elk moment van de dag perfecte koffie kunnen drinken.

Onze prioriteit is de best mogelijke koffie-ervaring. Daarom werkt Eden samen met toonaangevende leveranciers van koffie en koffiemachines en leveren we een groot aantal opties die voldoen aan de behoeften van uw werkplek. Eden heeft de oplossing voor elk type bedrijf, of u nu slechts enkele kopjes koffie drinkt op kantoor, of dagelijks honderden werknemers en klanten van koffie voorziet. De combinatie van heerlijke koffie van uitstekende kwaliteit, de beste machines voor zakelijk gebruik en de technische dienstverlening van Eden garandeert dat speciale moment van genot, kopje na kopje.

Bonen koffiezetapparaaten

Bonen koffiezetapparaten

Voor zakelijk gebruik van koffie kunnen we koffiemachines en koffiebonen leveren. Geniet van hoogwaardige koffie, net zo goed of beter dan in de kantine van uw bedrijf.

Meer lezen
Fresh Brew

Fresh Brew machines

Fresh Brew koffie is gemalen bonenkoffie en wordt vaak in een filter bereid (denk aan de ouderwetse filterkoffie). 

Meer lezen
Instantmachines

Instantmachines

Instantkoffie, ook wel vriesdroogkoffie genoemd, is de snelste vorm van koffiezetten en daarom erg populair onder bedrijven (gemiddelde zettijd van 10 seconden). 

Meer lezen
Capsule koffiemachines

Capsule koffiemachines

Wij bieden al het genot van koffie in gemakkelijke koffiecapsules, van het beste koffiemerk uit Italiƫ, Lavazza, of Edenissimo, onze eigen koffie.

Meer lezen
Soep

Soep

Heb je zin in een lekker soepje? Dan zit je bij Cup-a-Soup altijd goed! 

Bekijk onze soepen
Thee

Thee

Maak uw keuze uit diverse smaken (h)eerlijke thee.

 

Bekijk onze thee
coffee accessories

Accessoires voor koffie

Geniet van uw koffie met alle extra's: kopjes, roerstaafjes, suiker, koekjes en chocolaatjes.

Meer lezen
Distributie en koffiediensten

Distributie en koffiediensten

Bij Eden leveren we zoveel meer dan slechts koffie. Wij zijn uw leverancier van koffie en alles dat daarbij komt kijken. Wij zorgen voor de koffie en de koffiemachine, zorgen voor het onderhoud en staan elke minuut van de dag voor u klaar.

Ontdek hoe