Eden Springs klant werft klant vliegtickets

Lekker weg met Eden. Inderdaad! Naar een bruisende stad in Europa. Breng nu een klant aan bij Eden Springs en vliegt en twee personen naar een Europese bestemming naar keuze.

Breng een nieuwe klant aan bij Eden Springs en wij verwennen u met een grandioos cadeau! U ontvangt maar liefst twee vliegtickets. Vlieg bijvoorbeeld naar het bruisende Barcelona en bewonder de La Sagrada Familia en de kakelbonte Ramblas of bezoek eens cultuurmetropool Berlijn. Maar wat denkt u bijvoorbeeld van wonderful Kopenhagen of hip en trendy London, het romantische Venetie of de mondaine badplaats Nice? De keuze is aan u!

Hoe kan ik meedoen?

Vul het aanbrengformulier in: Laat uw gegevens achter en de gegevens van de wellicht toekomstige Eden klant die u wilt aanbrengen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact op met de door u aangebrachte klant voor een op maat gemaakt voorstel. Wanneer de door u aangebrachte klant een watercooler of koffiemachine bij ons afneemt ontvangt u binnen 2 weken vliegtickets voor twee personen.

Wij wensen u alvast een prettige vakantie toe!

De nieuwe klant dient een huurovereenkomst van tenminste 1 jaar of een koop met minimaal 1 jaar service af te sluiten. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen. De vouchers staan niet op naam, en zijn dus vrij overdraagbaar tot het daadwerkelijke moment van boeken. Kan de ontvanger zelf niet op vakantie, dan kan hij er altijd een familielid of vriend blij mee maken. De voorwaarde voor de gebruiker is dat hij zelf zijn luchthavenbelasting en administratiekosten betaalt, en er is een minimale en maximale verblijfsperiode. De reisvouchers zijn 5 maanden geldig na uitgifte en niet inwisselbaar tegen contanten.