Cup-a-Soup mini automaat gratis

Bestel 9 zakken Cup-a-Soup en ontvang GRATIS een Cup-a-Soup MINI Automaat (t.w.v. €220,-) cadeau!

 

Heeft u een vraag?

€169,78Prijs Excl. BTW. €140,31
-
+
Prijs inclusief BTW

Cup-a-Soup mini automaat gratis

Bestel 9 zakken Cup-a-Soup en ontvang GRATIS een Cup-a-Soup MINI Automaat (t.w.v. €220,-) cadeau!

Deze actie is geldig tot 1 maart 2016 en niet geldig i.c.m. andere acties en aanbiedingen. U bestelt 9 zakken Cup-a-Soup  (smaak naar keuze) en u ontvangt de Cup-a-Soup MINI Automaat (t.w.v. €220,-) cadeau! Bestel HIER uw Cup-a-Soup zakken.

De Cup-a-Soup mini automaat is een compact doseersysteem voor soep op kantoor, bedrijf of de werkplek. Met deze soep dispenser heeft u de keuze uit drie verschillende (verwisselbare) cup-a-soup smaken. Deze cup-a-soup automaat heeft een professionele en stijlvolle uitstraling. Ook is deze soep automaat gemakkelijk te bedienen; met één druk op de knop uw cup-a-soup. 

 

Met de Cup-a-Soup mini creëert u voor uw collega’s een fijne plek voor een Cup-a-Soup moment. De Cup-a-Soup mini is voordelig omdat deze soep automaat geen onderhoudscontract nodig heeft! Daarnaast is deze dispenser ook zuinig in gebruik door het instelbare volume voor bekers en mokken. Rondslingerende lege Cup-a-soup zakjes behoren ook tot het verleden. De soep automaat wordt bijgevuld met zogenaamde “vending zakken”, die verkrijgbaar zijn bij Eden. 

De Cup-a-Soup mini automaat is zeer eenvoudig in gebruik!
De voordelen van de Cup-a-Soup mini:

- Professionele en stijlvolle presentatie
- 3 verwisselbare smaken Cup-a-Soup
- Instelbaar volume voor bekers en mokken
- Geen afval van losse zakjes