7 redenen waarom BIBO het beste waterfiltersysteem voor thuis is

Nieuwe producten
Water

Wij zijn het er allemaal over eens dat flessenwater wel passé is, toch? Precies. Als u er alles aan doet om plastic voor eenmalig gebruik uit uw leven te bannen, maar toch heerlijk, gezuiverd water wenst, kan dat wat lastig zijn, omdat kraanwater vaak gewoon niet voldoet. Maar geen zorgen!

Daar hebben wij een oplossing voor: een waterfiltersysteem voor thuis. Een waterfilter voor thuis, met alle voordelen van verwijdering van onzuiverheden tot een verbeterde smaak, wat beter voor het milieu is, is absoluut de juiste stap vooruit. Bij BIBO gaan wij nog een stap verder. Niet alleen filteren we ons water uiterst zorgvuldig, maar uw machine levert ook direct heet en koud water met één druk op de knop. Zeg maar dag tegen langzame waterkokers en vreselijke plastic flessen - dit is uw kant-en-klare wateroplossing.

Waarom is BIBO het beste waterfiltersysteem voor thuis?

Verwijdert onzuiverheden

Zei er iemand lekker, fris en gifvrij? Dankzij de meervoudige filtering, met onder meer een met zilver geïmpregneerd koolblok en geavanceerde UV-filtering, verwijdert de BIBO de slechte stoffen uit uw water terwijl de natuurlijke essentiële mineralen die zo goed voor u zijn behouden blijven. Wist u dat er voor kraanwater chloor wordt gebruikt om ziektekiemen uit het water te houden?

Hoewel chloor een goed ontsmettingsmiddel is, kan het schadelijk zijn voor onze gezondheid omdat het een verhoogd risico op kanker en andere gezondheidsproblemen met zich meebrengt. Door uw water te filteren, worden zowel chloor als de gezondheidsnadelen verwijderd en blijft u achter met kristalhelder water. Lekker schoon.

Talloze gezondheidsvoordelen

Van het versnellen van uw stofwisseling, het geven van een energieboost tot het verbeteren van uw huid en het verhogen van de zuurstofcirculatie in uw lichaam, de voordelen van een waterfiltersysteem thuis zijn enorm! Bovendien helpen waterdispensers, zoals de BIBO, om goede gewoonten te stimuleren doordat gebruikers veel meer (lekker) water drinken en een vliegende start maken met een gezondere levensstijl.

Of het nu een lekker glas koud water is na een pittige training of een dampende kop thee om mee op de bank te kruipen en een film te kijken, de BIBO levert altijd heerlijk smakend gezuiverd water - binnen enkele seconden. Gezuiverd water verbetert ook de opname van gezonde mineralen, wat vervolgens de spijsvertering verbetert en stimuleert. Wanneer u voldoende hebt gedronken, kan uw lichaam deze voedingsstoffen en mineralen gemakkelijker transporteren en verwerken en zo uw lichaam de voeding geven die het nodig heeft. Voldoende drinken doet wonderen voor het immuunsysteem en de algehele gezondheid - punt. Gelooft u ons niet? Lees meer over de voordelen van het drinken van gezuiverd water.

Beter voor het milieu

Veel mensen wenden zich tot gefilterd flessenwater als een soort upgrade van kraanwater zonder zich bewust te zijn van de schadelijke impact die dit heeft op de wereld om ons heen. Wanneer u water filtert, is het rechtstreeks van de bron afkomstig. Investeren in een hervulbare waterfles kunt u op de lange termijn geld besparen, aangezien u geen wegwerpflessen meer nodig hebt en zo het milieu de negatieve impact van nog een plastic fles die wordt weggegooid en op de vuilnisbelt belandt bespaart.

Instant heet, koud en gezuiverd water

Met een BIBO waterfilter krijgt u direct heet & koud water. En met de instelbare temperatuurinstellingen kunt u binnen een paar seconden uw perfecte bakkie zetten. Heeft u uw koffie het liefst kokendheet? De BIBO geeft water tot een verzengende 98 °C. Dol op ijskoud water in de ochtend? Trakteer u zelf op een super koud glas H2O met een temperatuur tot 4 °C.

Het is heerlijk

Laten we eerlijk zijn, we weten allemaal dat kraanwater niet per se lekker is. We hebben water nodig om te blijven leven, dus laten we er dan ook van genieten! Dankzij een waterfilter thuis is elk glas water gewoon echt super lekker; frisser en zuiverder, de filters in de watermachine verwijderen het chloor en de bacteriën waardoor kraanwater vlak, smakeloos, metaalachtig of zelfs chemisch kan smaken. Van kokendhete tot warme dranken, u zult versteld staan in welke mate gezuiverd water de smaak van uw maaltijden en dranken kan verbeteren.

Eenvoudig te installeren

Ons professionele en vrolijke installatieteam gaat ervoor om uw BIBO met een minimale onderbreking van uw activiteiten te installeren. We helpen u met het instellen van de energie- en slaaptimers voor de BIBO voor wanneer u slaapt of buitenshuis bent, de kopgrootte en gewenste temperaturen. Onze vriendelijke monteurs geven u een uitgebreide demonstratie van uw nieuwe waterfilter en de bijbehorende functies, zodat u uw waterstation voor thuis in een mum van tijd kunt gaan gebruiken.

Flexibele betaalmogelijkheden

Of u de BIBO nu in één keer wilt betalen, hem wilt huren of in termijnen wilt betalen, we hebben voor elke wens een oplossing. Bovendien wordt de BIBO standaard geleverd met twee jaar garantie, met de optie om deze, indien nodig, met nog eens twee jaar te verlengen. Neem contact op met ons behulpzame team om de opties te bespreken.

Meer informatie over de BIBO

 

Gerelateerde blogs